Miért nem tiltják be ezeket a szcientológia reklámokat?
"Mert ez nem igaz a keresztényekre. Mindazonáltal szerintem is a szcientológia az egyik legundorítóbb vallás."
ha már ezt látod, nézz tovább is. hány embert égettek/köveztek meg a scientológusok, mert másban hisznek mint ők?
na ennyit a többi nagyszerű vallásról. a vallásokkal "nincs baj", amíg az emberi jogokat védi a törvény.
"hány embert égettek/köveztek meg a scientológusok, mert másban hisznek mint ők?"
Itt egy film arról hogyan veszik el az ember pénzét (adóssággal együtt), becsületét, megélhetőségét, családtagjait (széválasztás), munkaerejét és a józan eszét is agymosással:
http://www.youtube.com/watch?v=J7LUSohcyHQ
Ha csak simán megköveznék az illetőt az valószínűleg kíméletesebb lenne.
"Itt egy film arról hogyan veszik el az ember pénzét (adóssággal együtt), becsületét, megélhetőségét, családtagjait (széválasztás), munkaerejét és a józan eszét is agymosással:"
csak az kezd el hinni ilyenekben, akinek eddig sem volt túl sok esze, szóval nincs mit elvenni szellemi téren.
aztán az is egy életszemlélet, hogy a pénz többet ér mint az élet, de én nem osztom.
továbbá ezek csak elszórt esetek. nem pl milliók, mint ami az egyéb vallások/urolkodók kezén szárad.
"Az adóssággal együttet úgy értem hogy az illető vegyen fel hitelt és azt a pénzt is adja nekik."
ezeket bankoknak hívják. :) csak ők nem egy vallásilag homogén dolog. erre is azt mondom, hogy értelmes embert nem lehet csőbe húzni.
persze értem én, hogy most ez a divat, hogy fuj scientológia, mert a juli meg a gabi is ezt mondta, de igazság szerint semmivel nem rosszabb, mint mondjuk egy kapzsi kapitalista szervezet/bank, diktátor/politikus, keresztény/zsidó egyéb vallások munkássága, hiszen jól kutálkozzuk magunkat magyar szokás szerint, utána meg lemegyünk a kocsmába/diszkóba mint minden héten és elverünk egy 10est, vagy velvesszük a plazmatvre a hitelt, vagy átverjük a haverunkat, vagy csak simán tojunk mindenkire, de jó dolog okoskodni... őszintén, a scientológia elbújhat nyugodtan a világ többi problémája/vallása mögött.
"Be kéne tiltani ezt az egészet, normális országokban szinte üldözik őket, itt meg táptalajra találnak, mert csupa befolyásos ember ül a tetején."
Normális és okos országban (pl. Németország) a titkosrendőrség és kommandók segítségével szűntetik be a tevékenységüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!