Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért nem tiltják be ezeket a...

Miért nem tiltják be ezeket a szcientológia reklámokat?

Figyelt kérdés
Korábban csak a youtube-on láttam de most már itt a GyK-on is látni

2012. okt. 14. 22:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%
A betiltás tényleg nem lenne rossz, de az egész szektát kellene tiltani, nem csak a reklámjaikat. Én az összes reklámot blokkolom, legyen az scientológia vagy bármi egyéb, de az tényleg elég rossz, hogy szabadon reklámoznak az ilyen köztudottan veszélyes szekták.
2012. okt. 15. 19:25
 12/19 anonim ***** válasza:

"Mert ez nem igaz a keresztényekre. Mindazonáltal szerintem is a szcientológia az egyik legundorítóbb vallás."

ha már ezt látod, nézz tovább is. hány embert égettek/köveztek meg a scientológusok, mert másban hisznek mint ők?

na ennyit a többi nagyszerű vallásról. a vallásokkal "nincs baj", amíg az emberi jogokat védi a törvény.

2012. okt. 16. 08:27
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

"hány embert égettek/köveztek meg a scientológusok, mert másban hisznek mint ők?"

Itt egy film arról hogyan veszik el az ember pénzét (adóssággal együtt), becsületét, megélhetőségét, családtagjait (széválasztás), munkaerejét és a józan eszét is agymosással:

http://www.youtube.com/watch?v=J7LUSohcyHQ

Ha csak simán megköveznék az illetőt az valószínűleg kíméletesebb lenne.

2012. okt. 16. 09:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Az adóssággal együttet úgy értem hogy az illető vegyen fel hitelt és azt a pénzt is adja nekik.
2012. okt. 16. 09:36
 15/19 anonim ***** válasza:

"Itt egy film arról hogyan veszik el az ember pénzét (adóssággal együtt), becsületét, megélhetőségét, családtagjait (széválasztás), munkaerejét és a józan eszét is agymosással:"

csak az kezd el hinni ilyenekben, akinek eddig sem volt túl sok esze, szóval nincs mit elvenni szellemi téren.

aztán az is egy életszemlélet, hogy a pénz többet ér mint az élet, de én nem osztom.

továbbá ezek csak elszórt esetek. nem pl milliók, mint ami az egyéb vallások/urolkodók kezén szárad.

"Az adóssággal együttet úgy értem hogy az illető vegyen fel hitelt és azt a pénzt is adja nekik."

ezeket bankoknak hívják. :) csak ők nem egy vallásilag homogén dolog. erre is azt mondom, hogy értelmes embert nem lehet csőbe húzni.

persze értem én, hogy most ez a divat, hogy fuj scientológia, mert a juli meg a gabi is ezt mondta, de igazság szerint semmivel nem rosszabb, mint mondjuk egy kapzsi kapitalista szervezet/bank, diktátor/politikus, keresztény/zsidó egyéb vallások munkássága, hiszen jól kutálkozzuk magunkat magyar szokás szerint, utána meg lemegyünk a kocsmába/diszkóba mint minden héten és elverünk egy 10est, vagy velvesszük a plazmatvre a hitelt, vagy átverjük a haverunkat, vagy csak simán tojunk mindenkire, de jó dolog okoskodni... őszintén, a scientológia elbújhat nyugodtan a világ többi problémája/vallása mögött.

2012. okt. 16. 12:16
 16/19 Srapnel ***** válasza:
100%

"Be kéne tiltani ezt az egészet, normális országokban szinte üldözik őket, itt meg táptalajra találnak, mert csupa befolyásos ember ül a tetején."

Normális és okos országban (pl. Németország) a titkosrendőrség és kommandók segítségével szűntetik be a tevékenységüket.

2012. okt. 16. 20:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Használj AdBlock-ot és nem fogsz reklámokat látni :)
2012. okt. 22. 22:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne hasonlítsd már össze azt, hogy más vallások 500 éve mit csináltak, azzal, hogy bezzeg a szcientológusok..
2012. okt. 24. 04:56
 19/19 homo ludensz ***** válasza:
A szekta elnevezést nem használják csak kis egyházak és történelmi egyházak vannak.Nekem nincs velük dolgom és nem is áll szándékomban kapcsolatot keresni velük. Nem kell hogy téged ingereljen a létük egyszerűen hagyd figyelmen kívül és kész. Sok színű színes világban élünk szerencsére de mindenki gondolom rendelkezik egy értékítélettel.
2012. okt. 24. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!