Keresztények, ha ti Jézusban hisztek, tudtok vizet borrá változtatni, kenyeret szaporítani, halottat feltámasztani, vakot gyógyítani, vízen járni, vagy esetleg nagyobb dolgokat?
"Ozmium42 válasza:
Vizet borrá változtatni tudnék."
Tényleg? És mi szükséges ehhez?
"Vajon mi számít nagy cselekedetnek?
Azt hiszed a bor, a kenyér, feltámadás, szem felnyitás, súlytalanság (mélytől való megmenkülés) -en van a hangsúly?
Több van itt ezeknél..."
Nem mondtam,hogy min van a hangsúly,én csak feltettem ezt a kérdést.
tegnap 21:55
Akkor minden pap,egyházi személy,aki ördögöt kiűz másból az,nem Krisztustól van?
Ja,és a Bibliában,hol van az leírva,hogy csak egy meghatározott időre adott hasonló képességeket a teremtő?
"Az apostolok sem változtattak borrá vizet."
De más csodákat tettek a Biblia szerint?
ma 10:15
Szerintem belemagyarázás.Ha tovább olvasom a történetet,nekem nem egészen ez jön le.Persze írtad,hogy saját vélemény,úgyhogy ne vedd kötekedésnek.
"De más csodákat tettek a Biblia szerint?"
Vakok látnak, siketek hallanak, sánták járnak, a halottak föltámadnak, a szegények hirdetik az igét (befogadták Istent/megismertetik másokkal az atyát, és másokat is megmentenek magukon kívül).
"Vígadnod és örülnöd kellene hát, hogy ez a te testvéred meghalt, és feltámadott; és elveszett, és megtaláltatott."
Még valami, hogy értelmesebb legyen a Biblia számodra.
Jézusban nem hinni kell, hanem bízni.
"Ha kiűzi, akkor igen. Ez a hit hatalma"
és akkor mi a különbség? ez nem csodatevés?
Csak mert ilyet nem sok ember csinál szerintem.És Jézus is űzött ki ördögöt,tehát ha van,aki ma is tud ilyet,akkor még sincsenek megszüntetve teljesen ezek a képességek.
"Jézusban nem hinni kell, hanem bízni."
Mi a lényegi különbség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!