Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztények, ha ti Jézusban...

Keresztények, ha ti Jézusban hisztek, tudtok vizet borrá változtatni, kenyeret szaporítani, halottat feltámasztani, vakot gyógyítani, vízen járni, vagy esetleg nagyobb dolgokat?

Figyelt kérdés
"Bizony, bizony mondom néktek: A ki hisz én bennem, az is cselekszi majd azokat a cselekedeteket, a melyeket én cselekeszem; és nagyobbakat is cselekszik azoknál; mert én az én Atyámhoz megyek."
2012. szept. 27. 18:33
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

"Ozmium42 válasza:

Vizet borrá változtatni tudnék."

Tényleg? És mi szükséges ehhez?

2012. szept. 28. 21:46
 12/24 A kérdező kommentje:

"Vajon mi számít nagy cselekedetnek?

Azt hiszed a bor, a kenyér, feltámadás, szem felnyitás, súlytalanság (mélytől való megmenkülés) -en van a hangsúly?

Több van itt ezeknél..."

Nem mondtam,hogy min van a hangsúly,én csak feltettem ezt a kérdést.

2012. szept. 28. 21:48
 13/24 A kérdező kommentje:

tegnap 21:55

Akkor minden pap,egyházi személy,aki ördögöt kiűz másból az,nem Krisztustól van?

2012. szept. 28. 21:54
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha kiűzi, akkor igen. Ez a hit hatalma
2012. szept. 28. 21:57
 15/24 A kérdező kommentje:

Ja,és a Bibliában,hol van az leírva,hogy csak egy meghatározott időre adott hasonló képességeket a teremtő?

"Az apostolok sem változtattak borrá vizet."

De más csodákat tettek a Biblia szerint?

2012. szept. 28. 22:02
 16/24 A kérdező kommentje:

ma 10:15

Szerintem belemagyarázás.Ha tovább olvasom a történetet,nekem nem egészen ez jön le.Persze írtad,hogy saját vélemény,úgyhogy ne vedd kötekedésnek.

2012. szept. 28. 22:12
 17/24 anonim ***** válasza:

"De más csodákat tettek a Biblia szerint?"

Vakok látnak, siketek hallanak, sánták járnak, a halottak föltámadnak, a szegények hirdetik az igét (befogadták Istent/megismertetik másokkal az atyát, és másokat is megmentenek magukon kívül).

"Vígadnod és örülnöd kellene hát, hogy ez a te testvéred meghalt, és feltámadott; és elveszett, és megtaláltatott."

2012. szept. 28. 22:13
 18/24 anonim ***** válasza:

Még valami, hogy értelmesebb legyen a Biblia számodra.

Jézusban nem hinni kell, hanem bízni.

2012. szept. 28. 22:19
 19/24 A kérdező kommentje:

"Ha kiűzi, akkor igen. Ez a hit hatalma"

és akkor mi a különbség? ez nem csodatevés?

Csak mert ilyet nem sok ember csinál szerintem.És Jézus is űzött ki ördögöt,tehát ha van,aki ma is tud ilyet,akkor még sincsenek megszüntetve teljesen ezek a képességek.

2012. szept. 28. 22:24
 20/24 A kérdező kommentje:

"Jézusban nem hinni kell, hanem bízni."

Mi a lényegi különbség?

2012. szept. 28. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!