Miért mondta Isten azt, hogy az asszony és a férfi lesz egy test, ha a egyneműekhez vonzókat is Ő teremtette?
Múltkor már felvetődött a homoszexualitás kérdése.:)
Tőled is megkérdezem, hogy az evolúció hogyan magyarázza ezt. Hány neműek voltunk? És hogy lettünk heterók?
Férfi és nő volt kezdetben?
Vagy csak férfi és csak nő? Esetleg uniszexek voltunk és véletlen minden más lett?
közhiedelemmel ellentétben az állatvilágban nincs homoszexualitás (előzőre reagálva).
Az lenne homoszexuális ha a hím oroszlán nagyban elsétálna a nőstényfalka mellett és megpakolná a másik hímet...
Hát igen!Ilyen nyomi oroszlánt én még nem láttam!De kutyába is csak olyat,aki akkor akarta meg reszelni a másik hímet mikor nem kapott nőstényt!
Tehát ez abszolut,pszichológiai betegség!
Nagyon érdekeseket olvastam tőletek.
Köszönöm.
Igazából Én nem hiszek az evolúcióban.
Csak megerősítést akartam azoktól akik elhiszik, hogy a teremtő nem "betegeket" teremtett, hanem az élet miatt alakultak így a dolgok.
Megkérdeztem az illetőt, és azt mondta, hogy veszélyes vagyok, hogy nem hiszem el hogy a teremtő létre hozott ilyen embereket, és a biblia az csak egy könyv.
Tudatlannak, tanulatlannak, és egyéb buta gondolkodásúnak mondott, mivel Ő orvosi szakon Pszihológus, és ezt Ő jobban tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!