Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mit ér a mai kereszténység?...

Mit ér a mai kereszténység? Egyáltalán vannak-e értékei? Jobb vallások a mai 'neoprotestáns' vallások a régi tradicionális vallásoktól?

Figyelt kérdés

Megpróbálok rövid lenni! Szeretném tudni, hogy nektek mi a tapasztalatok a mai modernnek nevezett vallásokról!

Mert az Én tapasztalatom a mai modern keresztény egyházakról, egyszerűen lesújtó! Voltam már Jehova Tanúiban, Adventista Egyházban és vannak Hit Gyülis ismerőseim is!

Ha valakit nagyon érdekelne, hogy mi a véleményem, az írjon a privátba, vagy az email címemre! Elöljáróban csak annyit hadd írjak le, hogy mindegyik szekta azt hiszi, hogy csak Ő a jó, sőt Ő a legjobb, a többi szektát meg \'antikrisztusinak\' nevezi! Ez nekem nagyon nem tetszik!

Illetve mindegyik modern kisegyház a szeretetről beszél, de a nyomorultaknak, éhezőknek nem nagyon vagy egyáltalán nem adakoznak! Tisztelet a kivételnek! Ezért Én azt mondom, hogy a krisztusi kereszténység olyan mélyre süllyedt, hogy a Krisnások jobbak náluk 1000-szer! Ezt úgy mondom, hogy nem vagyok Krisna tudatú! De komolyan, csak egyedül ők gyűjtenek adományokat, hogy télen ne fagyjanak meg a nyomorultak és legyen mit enniük!!! Én keresztény vagyok, de utálom az összes un. \'keresztény egyházat\', mert \'ők nem a jónak akarói\' finoman szólva! Istent meg csak szájukkal vallják meg, de nem tettükkel!

2009. júl. 31. 17:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"NEM PONT A VALLÁS MIATT VAN HÁBORU?"

Nem is tudtam, hogy

-Mao-ce-tung 1. helyezett

-J.V.Sztálin 2. helyezett

-A Hitler 3. helyezett

tömeggyilkosok, többszázmillió ember gyilkosai vallásosak voltak.

Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik.

2009. aug. 5. 14:15
 12/13 anonim ***** válasza:
iszlam.com
2010. máj. 24. 15:10
 13/13 anonim ***** válasza:
2010. máj. 25. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!