Mi a véleményed a szektákról?
Szeritem be kéne néhányat tiltani.Mikor 10 éves voltam,egy jó barátom azért halt meg egy gyógyitható betegségben,mert a szülei egy olyan szektához tartoztak,ami nem engedte,hogy valakit kórházban kezeljenek.A saját szülei miatt nem engedték,hogy éljen!
Ezt a kérdést a hotdogon is feltettem,kíváncsi vagyok,itt mi lesz a reakció.
A sátánistákat, és hasonlókat mindenképpen tiltani kellene.
De a legtöbb szektáról pedig az mondható el, hogy kereszténynek vallja magát, közben "tanításai" teljesen ellent mondanak Jézus tanainak, van olyan, ahol még pénzt is kérnek a tagságért (most nem a szcientológiára gondolok, mert az nem vallja kereszténynek magát, de annál aljasabb nincs is).
A "Hit Gyülekezete", meg hasonló szektákról inkább nem mondanék véleményt, mert az meg már a vicc kategória.
Mivel vallásszabadság van, minden embernek joga van oda tartozni ahova akar.
Sajnos nem igen lehet ellene szólni, mert igen nagy pórázra vannak engedve.
Visszaélnek azzal, hogy a törvény engedi a butítást, még akkor sem szól bele a törvény, ha ember életekről van szó.
Iszonyú kárt tudnak tenni a hiszékeny emberekben és a társadalmakban minden szintjén.
Az olyan vallást aki nem engedi, hogy a szülő saját gyerekét, vagy hozzátartozóját kezeltesse, hagyja meghalni, az egy fanatikus vallás. Minnél hamarabb ott kell hagyni. Ez olyan mint a cserben hagyás. Bűncselekmény.
:)
Ne aggódj.
Hamarosan be lesznek tiltva , egytől egyig.
A jelenések könyve leírja.
Jelenések 17,18, fejezete.
Zsömle/lány
Nem gondolod Kata, hogy a Te szektád meg fog maradni. Ezt nem mondod komolyan...
Ha Babilon leomlik az azért lesz, mert meg az állam megvonja a támogatást.
Ha arra gondolsz, hogy a tiéd nem, akkor tévedsz. A gépezet nem fog működni, mivel egyre kevesebb pénz utalnak már így is Brooklynba a titkos csatornákon. Elvileg ha már eladják a királyság termeiteket is a fejetek fölül, nektek sem lesz pardon.
Ezeket csak azért írtam, mert kiérződik az írásodból a magabiztosság, és az hogy magas lóról nézed a világot.
Végül még annyit, hogy vigyázzon az aki áll, hogy el ne essék.
Tetű szektások hogy jöttek már lepontozni XD
Remek bizonyíték az emberek tömeges ellenállása és negatív véleménye, hiszen ez mutatja, hogy a szekták károsak. Ha nem volnának azok, nem lenne jelentős számú ellenzőjük. ENNYI.
Nekem nincs szektám.
Minden vallás be lesz tiltva, ha szekta ha nem.
Az hogy eladnak épületeket annak biztos megvannak az okai.
Így van, mindenkit érinteni fog a "nagy nyomorúság"
Egy különbség azért van.
Az egyházaktól eltérően Jehova Tanúi nem kapnak és nem is fogadnak el állami támogatást sehol a világon.
Jehova Tanúi Ön fenntartóak,
S amíg Jehova megengedi addig a szervezete is működő képes marad. Neki nem kell hozzá pénz.
Gondolj bele amikor a náci támadások miatt folyamatosan vették el a házainkat, termeinket, és beakartak tiltani, minden egyes tevékenységet.
Nem jött össze, pedig pár ember ellen egy egész nemzeti hatalom állt Hitlerrel az élen.
Azt írja a biblia, hogy " egyetlen fegyver sem sikeres ellened..."
Személyeket megölhetnek, de Jehova sosem engedte, hogy mint szervezet megszűnjön, akár hogy is bántottak meg megöltek testvéreket a semlegességük miatt, a különböző emberi rendszerekben.
ezek az emberei kormányzatok jöttek, meg mentek, és Jehova népe szilárdan fent maradt még ennek ellenére is és csak többen lettek mint valaha voltak.
Amit a Teremtő Isten kimond azt olyan biztosra lehet venni, mintha megtörtént volna.
ez az amiért talán a magabiztosságomat látod.
De nem vagyok tökéletes, bármikor eleshetek, de vigyáznom kell, ez mindenkinek szól nekem is.
Ha valaki nem biztos a teremtője ígéreteiben annak nagyon laza a hite, vagy nem is hisz, csak tartozik valahova.
Miért ne bízhatnék a teremtőben ilyen erősen?
Ettől már beképzelt vagyok?
Nem.Ilyen erős hite sok régen élt hűséges társunknak volt, akik annyira tudták, és biztosak voltak a teremtő Ígéretében, hogy még meghalni is képesek voltak az igazságért.
Én hiszem, hogy ami a bibliában le van írva azok megfognak történni.
Ez olyan nagy baj?
Zsömle/lány
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!