A fanatikus ateisták és a fanatikus vallásos emberek mit élreznek akkor, amikor provokatív kérdést tesznek fel?
Legyen az ember bármilyen tekintetben fanatikus az mindenképpen egyet jelent a szűklátókörűséggel, szemellenzősséggel, a téveszmék gyártásával. Az ilyen típusú emberek a bedobozolt agyúak épp hasonlóan sokszor a tudományos fanatikusokkal-- nem képes kitekinteni a saját maga gyártott csak axiómáiból.
Tudod kérdező az ilyen emberekkel az első szó, vagy gondolat váltás után meg kell szakítani az eszmecserét mert felesleges idő, energia pocsékolás.
Mert ezt élvezik. Egy normális ateista és egy normális hívő ember tiszteletben fogja tartani egymás nézetét, vallását és kész.
Én ateista vagyok, és tiszteletben tartom bárki másnak a vallását, legyen az bármi, én nem fogok beleszólni és nem fogom győzködni a saját nézeteimről (kivéve a szcientológia és hasonló).
Egy dolgot utálok, mégpedig amikor megpróbálnak "megtéríteni" és szó szerint rám erőltetni a vallásukat, a világnézetüket, annak ellenére hogy már előtte többször is jeleztem hogy ez engem nem érdekel. Ebből már volt problémám családon belül is.
De ugyanezeket már láttam ateistáknál is csak fordítva.
"A fanatikus ateisták és a fanatikus vallásos emberek mit élreznek akkor, amikor provokatív kérdést tesznek fel?"
Azt gondolják, hogy na, bakker már megint itt van egy kics pöts, aki nagyon unatkozik, és azzal szórakoztatja magát, hogy más emberek vallásos érzületét sértegeti ahelyett, hogy nézné a pokemont a tévébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!