A mazochista hová kerül? A pokolba? Vagy a menyországba?
Először is nincs se pokol, se mennyek országa.
a mazochista pedig hadd élvezkedjen-- csak másokat hagyjon.
6/ Isten senkit nem gyógyít meg. Isten legfeljebb befogadja a tiszta lelkeket és általa halhatatlanná válhatnak.
A test az agy betegsége nem feltétlenül jelenti azt, hogy az illető gazember. attól még a lélek lehet tiszta, legfeljebb sérült, mások gazembersége miatt már gyermekkorban!
Az unalom is egyfajta büntetés lehet :-)
Hm. Érdekes kérdés! Vallási szemszögből sem egyszerű a dolog.
A mazochista csak önmagát bántja, általában nem lesz öngyilkos. Tehát élet elleni bűntettet nem követ el, de a világvallások nem nézik jó szemmel azt sem, ha valaki mértéktelenül hajhássza az élvezeteket (ami az ő esetében fura módon a rossz dolgok hajhászása)
Vallásos vagyok, de nem templomba járó fajta, úgyhogy én azt mondom, hogy a pokol és a menyország nem a halál után következik, hanem itt a saját életünkben, mi magunk valósítjuk meg.
Ha a mazochista tevékenyégével semmilyen módon nem bánt mást, akkor neki ez a menyország, ugyanakkor, ha kiderül, miket tesz magával (ami elkerülhetetlen), akkor az emberek megbélyegzik, és talán onnantól kicsit kukacos lesz az alma :-s
Ha összességében tekintünk a mazochistára, - és félretesszük az én eretnek elképzeléseimet a világról- , akkor attól még, hogy mazochista, lehet, hogy tökéletesen jó ember, és a menyországba fog kerülni. Ott azért lesz neki jó, mert unatkozni rossz, és a rossz dolgok neki jók :-DDD
Végülis ha a pokolba kerülne, neki az is jó lenne, szóval ... a mazochistáknak mindenképpen jó :-DDD
Üdv: a boxoló :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!