Mi a véleményetek az ATV -N vasárnap leadott Vidám Vasárnapról?
A Vidám Vasárnap azoknak az embereknek készül, akik nem tudnak eljutni a Hit parkba.
Az emberek többsége tudja, hogy mikor kezdödik az ATV-n a Vidám Vasárnap...vagy átkapcsol -vagy eleve nem kapcsol oda -vagy abban az idöben direkt csak azt nézi és figyel.
Láthatóan kell ez az embereknek, különben nem lenne vitatéma.
Ha mindenki nézné rendszeresen és próbálna böcsülettel helytállni a saját életében, az nagyon jó lenne!
Mást, ami könnyebb az imánál nemigen tud senki se tenni ezért az országért.Legalább valakik megteszik azok helyett akik lusták erre. A Vidám Vasárnap a modern világba behozza a rég elfelejtett Bibliát és vele az erkölcsi tanitásokat. Mindegyik Vidám Vasárnap hasznos volt számomra.És mindig az lesz!!!
Nyugodtan lepontozhatsz!
Ez hit kérdése, tehát sem tudományos sem pedig "ésszerű" érvekkel nem lehet sem ellen sem pedig mellette kampányolni.
Nem is kell. Mindenki abban hisz, amiben akar. Azonban RÁM NE ERŐSZAKOLJA senki a hitgyülis hitét. Mert bizony ezt sokan próbálták meg. Én láttam belőle eleget, nem vallási, üzleti kapcsolatban álltam velük, és bizony elég "jól" beleláttam a kasszába... Úgyhogy csak azt tudom mondani, hogy a gyülinek adott pénz jobb helyekre is kerülhetne. De azért köszönöm az adományozóknak, elég sokáig eltartották szerény kis családom. Még új kocsi is lett belőle. Az már más kérdés, hogy kb. a munkám értékének a tízszeresét "kérték" kiszámlázni. Mert hát ami van az adatik nekem is. Mégegyszer köszönöm!!
A tizedfizetésről csak annyit szeretnék Tőletek kérdezni, hogy miből gondoljátok, hogy ti, akik olyan jól szórakoztok a hívőkön, nem tartotok el több egyházat ? Akár jártok templomba, akár nem, bizony a Ti adótokból élnek a történelmi egyházak. Akkor nem sokkal, de sokkal tisztességesebb, ha egy egyházat a hívei tartanak el ? Azok az emberek, akik jó szívvel és ÖRÖMMEL adnak ?
Nagyon sok ember él olyan helyzetben vagy településen, hogy nem jut el Istentiszteletre, nekik nagyon fontos ez a műsor. Azt pedig a beérkező kérdésekből tudható, hogy az embereket foglalkoztatja a hit, érzik, hogy valami hiányzik a lelkükből.
Nem szeretném, ha azt hinnétek, hogy a harag vagy sértettség mondatja ezeket velem. Jézus tanítványai is követői között is voltak olyanok, akik kezdetben nem hittek, de megváltoztak. Ez Veletek is megtörténhet.
Hitgyülisek, büdös zsidók vagytok, a többi csak duma.
Golyó kéne a fejetekbe. Nektek semmi közötök az igazi hithez, valláshoz...a ti mocskos fajtátok ölte meg Jézust. Szemét zsidó farizeusok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!