Mi a véleményetek az ATV -N vasárnap leadott Vidám Vasárnapról?
Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 20:00
3/27 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.Biztos mert nem vagyok a kiválasztott nép tagja....
4/27 anonim válasza:
Marketingfogásnak nem rossz, de a valódi istentisztelettől nagyon messze van.
5/27 anonim válasza:
egyik ismerős a faluból még régen hívta anyukámat oda és mondta az a nő hogy kell adni gyüli pénzt(pénzt kell adni a gyülekezetbe)mert az a pásztor vagy ki nem járhat trabanttal:Dez nagyon nevetséges az egész arról szól hogy a pásztor be megy meghülyíti az embereket bezsebel egy kis pénzt és hazamegy én nem tudom de szerintem ez így münködik de vannak akik ezt máshogy gondolják
6/27 anonim válasza:
amikor vasárnaponként családi ebédhez készülődünk, mindig ez megy hatalmasakat nevetünk rajta :D szerintem is röhejes.
7/27 anonim válasza:
az egész banda diliházba való.....de úgyis lepontozzák mindegyikünket mer elég sok hitgyülis van itt gyakorin is....
8/27 anonim válasza:
Kissé tényleg lepontoztak, de azért tartjuk magunkat! (Első válaszoló)
10/27 anonim válasza:
"Ha sok pénzt akarsz keresni, alapíts vállalatot. Ha még több pénzt akarsz keresni, alapíts egyházat."
Ezt csinálja a hitgyüli is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!