Szerintetek létezik olyan, hogy valaki a halála után feltámad?
Szerintem ilyen nincsen, úgy vélem ez csak egy kitalált dolog.
A szubjektumban (a belsőben) az ember elgondolhat, elképzelhet ilyesmit, de attól még nem lesz valósággá.
Mi a véleményetek erről?
Esetleg ki látott már embert a halálból feltámadni?
7/10 : jó a videó, köszönöm
10/10:
„Igen voltak feltámadások és majd lesznek is.“
-most viszont nincsenek ... itt vérzik el a mutatvány :-)
az első Jézus egyébként a sumér Innin volt...
Sátán nekem semmit sem ígért, én nem vagyok sátánista - még spirituálisan sem - viszont keresztény sem
mindkettőt agymosásnak tartom
a bibliás zsidókeresztény szellemre azért haragszom, mivel a görög szellem viszonylagos tisztasága után mindent teljesen összezavart
az ókori zsidók még érthették a dolgokat, de az utánuk jövők már nem sok mindent értettek, a keresztények pedig végképp semmit sem értettek (értenek) az egészből
kb. az emberi szellem totális csődje
Biztos vagyok benne, hogy a Biblia Jézusa sosem támadt fel, egyszerűen meghalt és kész. (akárcsak más)
Hihetetlen, hogy mekkora blöffökből csinálnak világvallásokat.
A spirituális sátánizmus semmivel sem különb, mint a kereszténység - ha totalitásra jutna, ugyanazt művelné, mint legnagyobb ellensége.
Szia!
Sok ember lehetetlenségnek tartja a feltámadást. Ezen a ponton megakadnak, mert ezt az ígéretet hihetetlen mesének tartják. A Biblia is idézi a feltámadásra vonatkozó jellegzetes emberi kérdést, és választ is ad rá: „De mondhatná valaki: Mi módon támadnak fel a halottak? És minémű testtel jönnek ki? Balgatag, amit te vetsz, nem elevenedik meg, hanem ha megrothad. És abban, amit elvetsz, nem ezt a testet veted el, amely majd kikél, hanem puszta magot, talán búzáét, vagy más egyébét. Isten pedig testet ad annak, amint akarta, éspedig mindenféle magnak az ő saját testét.” (1Korinthus 15,35–38)
Ha a természetben mindenütt ott látjuk azt a csodát, hogy egy parányi mag őrzi egy növény teljes növekedési, virágzási és termő „programját”, akkor miért is tartjuk olyan hihetetlennek, hogy Isten meg tudja őrizni egy ember személyiségének jellemzőit is a maga „technikájával”, és ezáltal újra tudja teremteni?!
Blaise Pascal - a híres francia természettudós - az alábbi megállapítást tette: „Milyen meggondolásból állítják, hogy nem támadhatunk fel? Mi nehezebb: megszületni, vagy feltámadni; az, hogy ami sohasem volt, legyen, vagy hogy továbbra is legyen, ami egyszer már volt? Nehezebb-e vajon életre születni, mint az életbe visszatérni? A megszokás miatt az egyiket könnyűnek, a megszokás hiánya miatt a másikat lehetetlennek tartjuk.” (Gondolatok, 222. sz. töredék)
Üdv. Péter
Ugyan miért kell egyáltalán feltámadni?
Öreg leszel, vagy gyerek?
Micsoda szörnyű Isten ez, aki mindenkit megöl, pedig nem lenne muszály...
Gyilkos fenevad...
Jóságos?
Valami Ádám, meg a nője csinált egyszer valami apróságot...
Szörnyű bosszú, ehhez képest a világ összes gonoszsága apróság.
Ráadásul kivételez is.
Aztán a sok szenvedés miért van?
Hiszen Ő csak csettintene egyet és volt, nincs...
Szadista talán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!