Ez milyen vallás?

Figyelt kérdés
Nem vagyok megkeresztelve,nem is hiszek Istenben,de nem is tagadom,egyszerűen hidegen hagy a téma.És mágiával foglalkozom,hiszek a szellemekben is.
2012. aug. 17. 16:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%
Ez ezotéria. Bár szerintem a kettő ugyan az.
2012. aug. 17. 16:45
 2/19 anonim ***** válasza:
41%
Nem vallás,hanem babona.
2012. aug. 17. 17:07
 3/19 A kérdező kommentje:
Jó,akkor csak nézzük a szöveg ezen részét: "Nem vagyok megkeresztelve,nem is hiszek Istenben,de nem is tagadom,egyszerűen hidegen hagy a téma." Ateista?Vagy pogány?
2012. aug. 17. 17:22
 4/19 anonim ***** válasza:
73%
Agnosztikus.
2012. aug. 17. 17:25
 5/19 anonim ***** válasza:
93%

Ha állítod, hogy nem létezik Isten, akkor ateista vagy. Ha nem zárod ki a létezését csak egyszerűen nem foglalkozol vele, akkor agnosztikus.

Egyébként a pogányok is istenhívőek voltak még attól, hogy másként nevezték. A kereszténységen és a főbb vallásokon kívüli hitrendszereket nevezzük pogánynak.

2012. aug. 17. 18:39
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Rosszul fogalmaztam az előbb a múlt idővel, mert még ma is léteznek pogány vallások. Csak általában az ősi vallásokat nevezik pogánynak ezért írtam úgy.
2012. aug. 17. 18:42
 7/19 anonim ***** válasza:
28%
Amíg foglalkozol a mágiával ne is várd, hogy vágyakozz Isten után. Ezt spirituális fertőzöttségnek nevezik, az ilyen emberek csak nagyon ritkán tudnak hitre jutni. Teljesen mindegy, hogy ennek van-e vallásos neve vagy nincs, te így is, úgy is nagy veszélyben vagy, nem érzed, hogy változtatnod kellene?
2012. aug. 17. 22:00
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem várom hogy vágyakozzak Isten után.És miért vagyok veszélyben?
2012. aug. 17. 22:06
 9/19 anonim ***** válasza:
Mert olyan erőknek szolgáltatod ki a lelkedet, amik nem biztos, hogy a javadat akarják. Nem vagyok a szakértője ezeknek, én úgy védekezek a mágikus dolgok ellen, hogy nem veszem őket figyelembe, alkalmazom a lelki fegyverzetet, így Isten védelme alatt állok, mert saját magamat sajnos képtelen lennék megvédeni tőlük, de Isten erősebb mindennél.
2012. aug. 17. 22:20
 10/19 A kérdező kommentje:
Tudod,ez a mágiával és szellemekkel való foglakozás nagyon régen kezdődött,és nem én kerestem.Azóta is tart,és nem tudok nem törődni vele.Próbáltam figyelmen kívül hagyni,de olyankor rossz érzés kerített hatalmába.
2012. aug. 17. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!