Nem fordul föl ettől a gyomrotok?
Mitt Romney ateista apósát - aki egyébként tudós - halála után megkeresztelte.
Magyarul ezen kívül nincs cikk róla, csak angolul:
Egyszerűen ezt undorítónak tartom, és elfogadhatatlannak, hogy a 21. században az ún. fejlett nyugaton ilyen előfordul. Mit szóltok hozzá?
Az való igaz, hogy semmilyen utóhatása nem lesz a dolognak.
De emberi szemszögből annyiban igen, hogy nem éppen tisztelte ezt az embert, és amikor már nem tehetett semmit az illető akkor tulajdon képen meggyalázta a saját akarata ellenére.
Nem rég hallottam egy hasonló esetet, de nem keresztelkedéssel kapcsolatos.
Az elhunytat akarata ellenére a családja szándékosan más vallású temetéssel temették, miközben valamilyen világi zene szólt.Ezek a tettek az egyénnel szembeni tiszteletlenséget fejezi ki, még akkor is ha már nem ér semmit.
Hát nem tudom....
Én például ha meghalok, akkor azt szeretném hogy elássanak a földbe és egy nagy fekete keresztet szúrjanak oda ahová temettek. A környéken meg lehetne sok fa. Nem szeretem a forgalmas helyeket, de azért kihalt se legyen a táj.
Őszintén kit érdekel, hogy mi lesz a testemmel, ha meghalok? Engem az sem zavarna, ha bedobnak egy poros, romos házba, ahol átszúr valami fém. És mondjuk csak 200 éve múlva találnak meg. Kit érdekel? Kit érdekel, ha valaki feldarabol, bedob egy folyóba stb...?
Természetesen bennem is él ez az értelmetlenség, hogy ha meghal valamelyik szerettem, akkor szeretném szépen elbúcsúztatni. De ezeken a temetéseken elveszik az ember pénzét, végig kell hallgatni, hogy xy kicsi szíve hogyan dobbant utoljára és az egyéb hülye érzelmileg agyonverő szövegeket. Ezek után pedig a rokonok, az elhunyt hozzátartozóit még a hűtőből is kizabálják.
Természetesen vannak olyan emberek, akik mondjuk életükben nagyon nagy dolgokat tettek és akkor jön a média, rengeteg virág, megemlékezés. Ha nekik ez jó a műsor miatt, akkor csinálják. De egy halottnak teljesen mindegy, hogy mi van vele. Csak az élőknek fáj, ha nem éppen a műsor miatt jöttek. Az élőknek fáj az, hogy elveszítették azt, akit szerettek. Mert nem lehet köztük többet legalábbis a földön biztos nem.
Mindenki azt csinál amit szeretne. De szerintem beteges felháborodni azon, hogy pl. megkereszteltek valakit.
Ha nem hiszel benne, akkor miért zavar? Ha pedig ennyire babonás vagy, hogy szerinted rossz szellemek fognak egy halottra szállni, szerintem az borzasztó.
A kérdezőnek is csak az a baja, hogy undorodik a kereszténységtől semmi több.
Mondjuk ha én azt hangoztatom, hogy rózsaszín kacsalábon forgó palotában temessenek el, de helyette elégetnek metál zenére, akkor valóban nem a kívánságomat telejsítették.
Sőt ha lándzsákal és kapával elkezdik szét szedni a testem, akkor a családom tagjai is rosszul fogják érezni magukat. Gyűlölet lesz gondolom a szívükbe. De miért?
Mert azok akik szétkaptak, bántottak engem, gyűlölettel tekintettek rám. Keménykedtek.
Aki a keresztséget ennyire undorító, erkölcstelen dolognak tartja, szerintem gondolkozzon el egy kicsit. Most megint az van, hogy volt valami fanatikus hülye, akit felkapott a média, egyes emberek meg ezen rágódnak vagy jönnek hergelni a tömeget. Gratuálok mindenkinek. Most már okosabbak lettek az emberek és szereteik egymást:)
Nem fordul fel a gyomrom, mert igazából ezen nem lepődök meg. Csak egy újabb idióta amerikai szektás barom.
Ha értelmes lenne, akkor tudná, hogy nincs ilyen, hogy halál utáni megkeresztelés.
Mormonok.
https://www.youtube.com/watch?v=3HSlbuli7HM
https://www.youtube.com/watch?v=46PXaJxzuDE
Remélem az apósa egy jó közeli bolygón lett isten!
"Most megint az van, hogy volt valami fanatikus hülye, akit felkapott a média."
"Csak egy újabb idióta amerikai szektás barom."
Csak az a baj, hogy az a hülye barom lesz Obama ellenfele az elnökválasztáson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!