Szerintem inkább szórakoztató. Kb akkora a jelentősége mintha a kutyáját vagy az autóját keresztelné meg. Pláne mormonnak.
2012. aug. 8. 12:42
2/31 anonim válasza:
Tényleg elég nagy pofátlanság, hogy nem tartotta tiszteletben a másik döntését.
2012. aug. 8. 13:04
3/31 anonim válasza:
Az apósnak tök mindegy már utólag. A keresztelésnek élő ember számára van jelentősége. Ez olyan mintha imádkozna a lelki üdvéért. Aki életében nem döntött Isten mellett, az halála után már lekésett róla.
2012. aug. 8. 13:13
4/31 Antimod válasza:
"A keresztelésnek élő ember számára van jelentősége."
Vagy még akkor sincs, az a lényeg, az após milyen életet élt.
Terjed a fundamentalizmus odaát is.
2012. aug. 8. 13:18
5/31 anonim válasza:
Azt tudtam, hogy tele van az USA ilyen agyament fundamentalistákkal, na de ez...
2012. aug. 8. 13:26
6/31 intrepid válasza:
Meg lettem keresztelve, hittanra nem jártam, idősgondozó vagyok, miattuk nagyon sok istentiszteletet végignéztem. Nem fogott meg. Viszont a templomok szépsége, méltósága az tetszik. Ha valahol járok, be szoktam menni a templomba is. Viszont imádok káromkodni is.
2012. aug. 8. 13:50
7/31 anonim válasza:
Ez még nem is akkora probléma, de ott van például Paul Hill esete. Ő egy pap volt, aki meggyilkolt egy abortuszklinikán dolgozó orvost és az asszisztensét, mert abortuszklinikán dolgoztak. Az, hogy nyakon öntenek vízzel egy hullát, az inkább csak bosszantó, de hogy gyártják is a hullákat, na az a gyomorforgató. És sajnos ez nem egyedi eset
2012. aug. 8. 14:28
8/31 anonim válasza:
annál erősebb gyomrom van mint hogy felforduljon attól hogy egy idióta leöntötte valakinek a valamijét vízzel
2012. aug. 8. 14:45
9/31 anonim válasza:
Én nem értem a problémád.
Az orvosokat gyilkolós eset persze durva és tűrhetetlen.
De nem kellene úgy csinálni, hogy mindenki ilyen, aki nem ateista. Ez az egyik. A másik pedig, hogy elég naív dolog azt gondolni, hogy a 21. században világbéke van és mindenki értelmes, szereti a másikat.
Mellesleg azért mert valami fejlett és nyugodtan van, még viselekdhet állat módjára. Gondolom ezt te is tudod. Sajnos ilyen a világ. Hiába lesznek szuper gépem, talámányok, új kutatási eredmények. Mindegyik a másikon való uralkodására fogják felhasználni azok a ...
2012. aug. 8. 15:00
10/31 anonim válasza:
Figyelj: a halottnak már mindegy. Magasról letojja minden halott, hogy mi történik halála után.
Ha az az ember ettől alszik el nyugodtan este, tegye. Mint mondtam, rajta kívüls, senkit sem izgat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!