Hallottatok-e már papot káromkodni?
Volt egy pap ismerősöm, akivel gyakran sakkoztam. Viszonyunk rendkívül tapintatos volt az elején és a kezdeti tapogatózás után nagy ívben kerültük a vallási kérdéseket (mindvégig). A játék közben azonban eldurvultak a dolgok. Eleinte még csak finom szemrehányás jött: - Hát ez nem volt szép Tőled, barátocskám! - Néhány hét múlva sor kerül a súlyos becsületsértésekre. Érdekes módon minket nem zavart, valahogy fokozatosan jutottunk odáig. Egyszer azonban egy hölgy is fültanúja volt a partinak és teljesen meg volt botránkozva. Felelősségre vont, hogy miként titulálhatom a tiszteletest szarh@zinak és nem akceptálta, hogy előtte én kaptam a rohadt dög és a mocskos állat jelzőket. Egyébként szerette a bort is és ha már ivott egy keveset, akkor jobban felengedett.
A játékon kívül viszont mindig udvariasak voltunk.
Jó fej volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!