Az özönvíz idején Noé minden fajta állatot vitt magával a hajóján (ami persze lehetetlen, de hagyjuk most ezt), mi van a növényekkel? Ha mindent elborított a víz, azok is elpusztultak. De most hogy is van ez?
Nekem csak az az egy kérdésem lenne azokhoz akik hiszik hogy a Biblia szó szerint értendő, hogy a vérfertőzést nem tiltja szigorúan a Biblia?
Hálásan köszönöm annak aki megválaszolja.
Tudjátok én azért szeretem a hívő tudósokat, mert ők nem szégyellik bevallani, hogy ez csak egy teória, feltevés, elképzelés. Ha nem így, vagy nem pontosan így volt, az is elképzelhető. De akár lehetett így is! Az ateista tudós ezzel szemben nagyképű, fennhéjázó, amit ő állít, az úgy van, aki mást mer mondani, gondolni, az hülye! Darwin elgondolásából ma már gyakorlatilag semmi nem igaz úgy, ahogyan ő képzelte, még is istenítik. Ahány evolúció tudós gyakorlatilag annyi elmélet elképzelés, van a hogyanról, ami évente változik. Nézz utána mit tanítottak az evolúcióról 10 éve, 20 éve, 30 éve 40 éve, stb. És nézd meg, mit fognak tanítani 10 év múlva, 20 év múlva, 30 év múlva. Csak abban biztosak és csak abban értenek egyet, hogy evolúció volt, és hogy Isten nincs. De ezt úgy beállítani, hogy az evolúció tudományosan bizonyított tény, végtelenül tisztességtelenen, és felelőtlen dolog. Nézz meg egy természettudományos filmet. Melyik kezdődött úgy, hogy feltételezéseink szerint... Mi úgy gondoljuk, hogy... Nem kedves barátom! Úgy mondja, hogy a dinoszauruszok mit csináltak 60 milliárd évvel ezelőtt, mint ha azt a két saját szemével látta volna!
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Láttam filmet, ami szerint a Boszporusznál szakadt át a földsáv és az volt az özönvíz.
Ha globális árvíz lett volna, akkor Peru, sőt a Himalája is víz alá kellett volna, hogy kerüljön.
Ehhez az Ararát igen messze van, magasságban.
Hová lett a sokezer méter magas árfolyam, és honnan jött?
Miért sósak a tengerek? Vagy a tenger felett nem volt 5-6-7000 m magas árvíz?
Aztán a bárka.
Ekkora hajó, mint a Titanic, acél nélkül, fából.
A Titanicot is évekig építette több ezer ember, mégpedig úgy, hogy egy egész ország infrastruktúrájára támaszkodtak.
Az ókorban is volt szakosodás, hajógyárak voltak, ahol beszerzők tucatjai csak vásárolták a nyers, félkész és késztermékeket a hajóépítéshez.
Egy család legfeljebb egy pirinyó hajócskát tudna összebarkácsolni.
Aztán hogyan kerültek emberek, állatok Amerikába, Ausztráliába.
Tényleg lehet sorolni, de befejezem...
Csak mosolyogni lehet az egészen...
Kétkedők és hittől eltérítők mindig is voltak és lesznek is. Dr. Ken Hovind előadás sorozata megadja mindenre a választ, bár a kétkedők úgysem nézik meg, mert látatlanban tudják, hogy ez ostobaság, viszont akkor minek tesznek fel kérdéseket? Ezt sosem értettem. Én sem vitatkozok egy autószerelővel sem, mert nem értek hozzá.
[link] - itt vannak a Ken Hovind féle videók. A stílusa is élvezetes, a logikája is és amúgy tudósféle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!