Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kent Hovind-nak milyen terület...

Kent Hovind-nak milyen területen, milyen végzettsége van?

Figyelt kérdés

2012. júl. 30. 12:01
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem.Egyszerűen csak a You Tube-on vita megy erről és tudni szerettem volna most akkor melyik tábor mond igazat.Köszönöm a választ de nem vagyok egy nagy angolos.
2012. júl. 30. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Szívesen. :)

Magyar nyelvű Wiki-oldal nincsen, tovább keresgélni meg időm nincs; úgyhogy max. egy szótárral tudok még segíteni:

[link]

A You Tube-on milyen nyelven megy a vita? :P

2012. júl. 30. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

Kicsit furcsán néz ki ez az oldal így, hogy eltűnt az 1. szám alatti válaszom, amire a kérdező az akkori 2. sz. alatt reagált; de ez így most önmagában áll az 1. helyen...

Gondolom, a "kedves" bejelentőt nem zavarják ilyen apróságok, mint ahogyan az sem, hogy így esetleg másnak okoz pluszmunkát annak a linknek a megkeresésével, amit én már egyszer ide bemásoltam...

Nos, akkor az érthetőség kedvéért: az 1. válasz, amire a kérdező reagált is, ez volt:

A Google a barátod, a Wiki pedig a barátnőd. :) 

[link]

Vagy ez is egy provokatív kérdés akart lenni? :P 

Megelőzendő az újabb, hasonló témákat: van egy-egy oldal olyan evangéliumi keresztényekről is, akik különféle botrányokba keveredtek; ill. az egyházi személyek pedofil-ügyeiről is... 

Ja, és "Hovindnak", kötőjel nélkül. A magyar helyesírás szabályait itt találod: 

[link]

-------

Így már érthető lesz a beszélgetés...

Ha pedig megint törölgettetni támad kedve az illetőnek (vagy másnak), akkor legalább arra is vegye a fáradságot, hogy válaszol a kérdésre; merthogy ezidáig ez nem történt meg...

2012. júl. 30. 23:52
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

*

(direkt kisbetű)

2012. dec. 9. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
15%
Hovindnak semmilyen felsőfokú végzettsége nincs, a "doktorátusát" magának adta.
2012. dec. 9. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!