Baj, ha egy oroszlánhoz imádkozom?
Figyelt kérdés
Egy nőstény oroszlánhoz.2012. júl. 12. 12:37
21/25 anonim válasza:
én is oroszlán vagyok, én pedig megengedem hogy isteníts
22/25 anonim válasza:
Semmi baj, mindenkinek KELL hinnie valamiben. Az ateisták is hisznek, önmagukban, a céljukban, az igazságban.
Nem baj, de nem vagy ateista. Miért néznének hülyének valakit azért, mert egy oroszlánhoz imádkozik? Miért nem néznek hülyének valakit, aki olyanhoz imádkozik, aminek nincs fizikai teste se?
23/25 anonim válasza:
Csak egy isten van Allah...nem jól teszed ha egy oroszlánhoz imádkozol...pokolba kerülsz...Allah mellé nem társítunk!
24/25 anonim válasza:
Az biztos hogy megmenteni nem fogja az életedet legfeljebb elvenni..
Hogy jutott az eszedbe hogy egy állathoz imádkozz?Jézus a te mennyei atyád hozzá imádkozz...
25/25 anonim válasza:
22/kedves
Nem mindegy hogy kiviszik vagy kiisszák a bilit.
A lényeg hogy nem ateista?
A hit nem csak úgy van,hanem Isten ajándéka és az valós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!