Baj, ha egy oroszlánhoz imádkozom?
Nagy örömmel olvasom, hogy a fiúkat szereted!
-oroszlánkirály-
A fiúkat szereti! Hát ezen besírtam xD
El vagy kicsit maradva 21. században:)
Ebben a lionista világban, már az állatok a menők.
És a kanos oroszlánkirálynak is internet hozzáférése van.
Hány éves vagy?
Érdekes! Aki ateista miért imádkozik?
Hívő és a vallásos ember szokott imátkozni. Ima, Istenhez fűződő szó.
Nos a pogány szó, nem megfelelő.
Pogány az aki ne hisz semmiben, még saját magában sem.
Az eredeti fordítás:nemzeteket ír
Az az más nemzetekre gondol az isten népén kívül.
Evvel az erővel Jézus is lehetett volna "pogány" 29. éves koráig, mert akkor keresztelkedett meg.
És egyébként segített már rajtad az oroszlán? Csak kíváncsiságból kérdem...
Meg mi lesz, ha meghal az a nőstény oroszlán? Vagy ez amolyan oroszlán-szellem, vagy oroszlán-totem?
Amúgy vigyázni kell az oroszlánokkal, mert nem kifejezetten kedvelik az embereket. Végső soron ragadozók. Lehetséges, hogy egy önző pillanatukban ellened fordul, ha nincs megelégedve az áldozattal...
Nagy bajban vagy kérdező!
Móz.2,20
"1.
És szólá Isten mindezeket az igéket, mondván:
2.
Én, az Úr, vagyok a te Istened, a ki kihoztalak téged Égyiptomnak földéről, a szolgálat házából.
3.
Ne legyenek néked idegen isteneid én előttem.
4.
Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, a melyek fenn az égben, vagy a melyek alant a földön, vagy a melyek a vizekben a föld alatt vannak.
5.
Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr a te Istened, féltőn-szerető Isten vagyok, a ki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, a kik engem gyűlölnek.
6.
De irgalmasságot cselekszem ezeriziglen azokkal, a kik engem szeretnek, és az én parancsolatimat megtartják."
Csak viccelek:)
Ne aggódj,majd kinövöd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!