Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mit gondolnak a normális...

Mit gondolnak a normális buddhisták a Sátánizmusról?

Figyelt kérdés
[link]

2012. júl. 9. 19:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
17%

„A Buddhizmusban nincs olyan, hogy sátán. A Buddhizmus célja, hogy az ember egyesüljön a mindenséggel, azáltal hogy felülemelkedik az alantas anyagi világon,“

-azaz a saját hasadt, mocskos elméjén :-)

2012. aug. 7. 22:24
 12/22 anonim ***** válasza:
Saját hasadt mocskos elme? Ha te neked az anyagi világ szó, -a szerinted- saját hasadt mocskos elmédet jelenti, akkor értsd úgy.
2012. aug. 8. 02:17
 13/22 anonim ***** válasza:
Az anyagi világ korlátai és az ego korlátai közösen, amik határokat szabnak a fejlődésnek. Itt van egy párhuzam a buddhizmussal. Én sátánistaként ezt vallom, persze nem ugyanazt a humanista vonalat követem, mint az itteniek.
2012. aug. 8. 09:26
 14/22 feketepeter ***** válasza:

Normális buddhistaként beleolvastam a kérdésben linkelt blogba, és azt gondolom, hogy ha ez a sátánizmus, akkor nem nekem való.

"...A zombi keresztény s*fejekhez hasonlóan, akik fáradhatatlanul nyomják a mocskukat..."

"...közel minden háború mögött a kereszténység, az iszlám, és azok az aljas zsidók állnak..."

"...Aaaannyira elegem van a keresztény S*FEJEKBŐL, akik BÁRMIT megtesznek hogy erőltethessék a hazugságaikat, leggyakrabban félelmet alkalmazva, hogy a sérülékenyebbekkel elhitessék alantas baromságaikat..."

2012. aug. 8. 09:51
 15/22 anonim ***** válasza:
Normális és komoly gondolatokat magyarul aligha fogsz találni a sátánizmusról... ezek a "spirituális sátánisták" csak a nevükben azok, de sajnos nem nagyon látnak túl a saját komplexusaikon.
2012. aug. 8. 10:41
 16/22 anonim ***** válasza:

Én onnantól nem tudom ezt komolyan venni, hogy megláttam ezt a linket a főoldalon:

[link]

Már azon is gondolkoztam, hogy csak a poén kedvéért létezik az egész oldal.

2012. aug. 8. 10:57
 17/22 anonim ***** válasza:

"Már azon is gondolkoztam, hogy csak a poén kedvéért létezik az egész oldal."

Na ezen jót röhögtem :DDD

2012. aug. 8. 16:05
 18/22 anonim ***** válasza:

Egyszer talán egy éve beleolvasgattam ebbe a spiritsoferidu-féle oldalba, éppen a különböző ufonauta-fajokat tárgyalták ki (ha jól emlékszem a reptoidok is előkerültek), akikkel az emberiségnek meg kell majd küzdeni.

Amerikai hobbisátánista oldalakról és néhány mitológiai témájú könyvből összekapart félinformációkra nem lehet építeni. Bár ez úgy látszik, hogy a barátainknak teljesen mindegy. Megfogalmaztak egy pár oldalas demagóg "ködeloszlatást", amit szépen megtalál az átlagos paraszt gyakorikérdésekről és egyből fel is tudja vállalni. K.va komoly sátánizmus, mit ne mondjak.

Semmi bajom nem lenne, ha pl "Enkizmusnak" hívnák (szerintük Enki = Sátán, ami egy teljes baromság, de lelkük rajta). Remélem hamar lecseng ez a divathullám, és ezek a bepalizott gyerekek visszamennek a diszkóba, vagy a városba deszkázni, ahonnan jöttek.

2012. aug. 8. 16:38
 19/22 anonim ***** válasza:
Kb annyit erről, hogy amikor rákérdeztem egyik fórumon, hogy honnan veszik, hogy a Sátán és a démonaik megegyeznek az ősi Istenekkel, mint, Thor,Loki, Enki,Ptah Shiva, Kukulkán arra már nem tudtak választ adni:D
2012. aug. 8. 18:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Dehogy nincs rá válaszuk, azért van így, mert ezt írták a Joy of Satan (milyen elba.szott név)weboldalán! Ami ugye szent és sérthetetlen. De közben megy a melldöngetés, hogy ők a szabadon gondolkodók meg a felvilágosultak, akiket nem lehet átverni a hamis vallási tanokkal.
2012. aug. 8. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!