Miért nem a Spirituális sátánizmust választják az emberek a kereszténység helyett?
Sátánnak több neve is létezik, Eredetileg Enki volt a neve, de később a sok keresztény hazugság, és a többi vallás ráagatta a Sátán nevet (ellenség) hogy ezzel is kiírtsák az emberekből a teremtőnk Sátán nevét, és gondolatát, és szépen lassan elistelenítsenek minket, és az agyunkat teletömjék a keresztény hazugságokkal, így átvegyék az irányítást az emberek fölött, ami sikerült is főleg a középkorban ! Lásd: Boszorkányégetés (Ugye milyen kedves a kereszténység, pártold csak ) A tudományok hangoztatásáért halálbüntetés, mivel eretnek voltál akkor....
Sátán más néven Enki azt hírdeti: Légy szabad, tedd amit szeretnél, fejleszd magad spirituálisan, testileg és lelkileg, érezd magad jól, legyen egyéniséged!!
a kereszténység: Nyomd el az érzéseidet, mert az bűn, ne fejlődj lelkileg, csak legyél egy lelketlen robot, aki végrehajtja a biblia kéréseit...
Lehetne privátban?
Végén még idekeverednek,a jehova tanúi, engem is megkövezni, és megtéríteni...
Miről szól ez a maszlag?
Állítólag Enkire építenek, de a főmondókájuk, hogy a kereszténység baromság, a zsidók uralják a világot, a Biblia kamu (a többi valással együtt), bármit megtehetsz az ezotériával és a démonok segítségével. Kb ennyi. Aztán van néhány zűrzavaros baromság, amit szerintem senki sem ért benne és főleg bizonyítva nincs (innen onnan loptak meg átírtak dolgokat a sátánnak tetszően). Szerintem ezekkel az ezo baromságokkal sem értek még el semmit. Fekete mágia stb...Nem ezektől a szemetektől épül az ember, hanem a tanulástól.
Van jobb dolgom ennek a baromságnak a tanulmányozásánál pl. tudományos dolgok, minthogy tinikkel veszekedni arról, hogy hogyan lehetek Isten vagy mennyire agymosott mindenki. Lehet egyszer elolvasom a legelső vallások tanait, ha lesz időm és akkor kikritizálom részletesen ezt a káros szart.
Ez annyira nem beszél mocskosan, de én jót röhögtem rajta.
Olvassátok csak el:
Ja és küldjétek csak rám ezerrel a k.baszott kis fekete mágiátokat, állok elébe. Nem félek sem tőletek, sem a gyökér mese figuráitoktól.:)
u.i.
Kedves tanú, ne válaszolj szerintem többet ebbe a témába, csak ha nagyon-nagyon szeretnél. Ne idegesítsd magad fölöslegesen.
Ha ti tényleg hisztek ebben az ezo baromságban és bajotok van a kereszténységgel, akkor is javaslom, hogy ne ezt a szemetet válasszátok. De azt csináltok, amit csak akartok tőlem. Úgy sem lesztek Istenek, és nyalják ki a seggeteket a démonok.
Javaslom, hogy ha tényleg ez a primitív mocsokság érdekel, akkor legalább az eredeti vallások után nézzetek (kezdettől a végéig).
Sziasztok:)
igazad van kedves hozzászóló
Persze nem idegesítem magam.
Nagyon nyugodtan írtam eddig is és érveltem, hogy mekkora bajba vannak ezek a fiatalok, de hát, mindenki amit vet azt fogja aratni.
Különben egyféle igazság van.
Kétféle igazság nem létezik.
valaki hazudik.
A világ állapotából jól látható merre tartunk.
A fejlődés felé, vagy a hanyatlás felé.
Maguk a tudósok is elismerik, hogy az emberiségnek annyi, meg egy bambi :)
ezen maguk az emberek sem tudnak már segíteni még akkor sem ha most azonnal abba hagynák a rongálást.
Ezen már csak egy valaki segíthet.
Az élet forrása aki ezt az egészet létre hozta. De hogy az ki lehet azt személy szerint magának kell eldönteni, csak nehogy rosszul döntsünk.!!
Nos a témából ki szálltam, nem zavarom a köreiteket többé, de azért Jehova áldását Kívánom mindenkinek aki csak egy kicsit is szeret élni Jézus nevében ///////////////
Kedves # 204/209!
Ott kezdődik a probléma, hogy nem olvastad át az oldalt, így nem is ismered a vallás esszenciáját, életfilozófiánkat. Amiket kereszténységről, bibliáról, zsidókról vallunk, azt hosszas tanulmányozás után jelentettük ki, Én régen keresztény voltam, sokat olvastam a bibliát, viszont ellenben veletek, mi más forrásból is tudakozunk, azaz mi az érme 2 oldalát ismerjük. Ti ezt elmondhatjátok magatokról? Minden okkult jelenségnek megvan a racionális, fizikai magyarázata, azaz semmi misztikus nincs ebben. Tetszik, hogy kijelentetted, hogy a tanulástól épül az ember. Ha átolvastad volna rendesen az oldalt, tudnád, hogy mi a tudás összes formáját támogatjuk, a tudományt kiemelten. Káros szar? Mi természeti törvények alapján élünk, elfogadván emberi természetünket, kiegyensúlyozott életet élünk (fizikai-spirituális) Ismersz (valódi) okkultistát aki pedofil pl? Mert papok közül én sok ilyenről hallottam, és norvégiában a tömeggyilkos se épp Sátánista volt, de ezt szerintem te is tudod..
Mellesleg miért provokálsz minket? Miért akarod, hogy ártsunk neked? Az ilyesmiről mit gondol mégis a te istened? Mi csak akkor bántunk valakit, ha minket támadnak szándékosan, hit miatt, vagy bizonyos tudás birtoklása miatt, sose tennénk kárt senkiben, ellenben veletek, kik a középkorban már azért tűbe vetettek embereket, mert a Rúnákat ismerték, vagy merészelték azt gondolni, hogy a nap körül kering Földünk, és nem fordítva.
Humorosnak találom, hogy primitív mocsokságról írsz, amikor nem mi írunk ilyeneket, hogy "nyalják ki a seggeteket a démonok."
Viszont örömmel fogadom, hogy, beismered, hogy a pogány vallások az eredeti vallások, a Spirituális Sátánizmus meg ezen hitek gyűjtőneve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!