Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha Isten mindenható, akkor...

Ha Isten mindenható, akkor képes egy olyan nehéz követ teremteni, amit nem tud felemelni. Ha nem tudja felemelni, akkor mindenhtaó?

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 12:27
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

nincsenek hülye kérdések, csak hülye válaszok :)

ha olyan egyszerű megválaszolni ezt az általános iskolás kérdést, akkor várnám rá a megfejtést

2009. júl. 9. 16:13
 12/26 A kérdező kommentje:
különben köszi az értelmes válaszokat :)
2009. júl. 9. 16:15
 13/26 anonim ***** válasza:
93%
Remélem, az én válaszom is értelmes, bár le lett pontozva, de értelmesnek szántam, és én ezzel, amit az a pap mondott, egyetértek.
2009. júl. 9. 19:57
 14/26 anonim ***** válasza:
33%

"Mi történik ha egy megállithatalan ágyúgolyó egy mozdithatatlan oszlopnak útközik? "

Mi a megfejtés? Az, hogy nincs megállithatalan ágyúgolyó, sem mozdithatatlan oszlop.

Ebből következik a válasz a kérdező kérdésére: nincs isten...ilyen egyszerű :P

2009. júl. 10. 02:38
 15/26 A kérdező kommentje:
igen, ugyanezt a következtetést vontam és is le :)
2009. júl. 10. 02:46
 16/26 anonim ***** válasza:
90%

Na basszus,anyám akkor potyára fizeti az egyházadót.....

:D

2009. júl. 14. 13:31
 17/26 A kérdező kommentje:

ma 13:31

igen :)

2009. júl. 14. 16:58
 18/26 anonim válasza:

Ez szerintem egy fura kérdés semmi képpensem hülye ahogy párszor olvastam:(

Egy fura kérdésre fura válasz:Ha istennek az a célja hogy azt a követ valaki felemelje akkor miért teremtette meg azt a követ? Most a kérdésböl fogok idézni: "Ha Isten mindenható, akkor képes egy olyan nehéz követ teremteni, amit nem tud felemelni."Ha istenre gondolsz hogy ő emelje fel a követ akkor nem tudom hogy képes-e olyan nehéz követ teremteni...De ha arra gondolsz hogy más valamilyen földi lény emelje föl a követ akkor szerintem képes teremteni egy olyan nehéz követ.És ismé a kérdésböl idézek:"Ha nem tudja felemelni, akkor mindenhtaó?" A válasz:Igen mindenható.(11 ébes vagyok és szerintem ez isten nem azt jelenti ahogy már hallotam "nem egy öregapó"Szerintem ellenkezőleg igan egy "idősebb lény"mert isten teremtette az egész...mindent és més elég idős)

2009. aug. 24. 20:34
 19/26 anonim válasza:
Bár amit ez előbb írtam ohoz akarok még hozzá fűzni valamit:Mi is fizettyük az egyház adót de "isten"még semmit sem segítet er gó nincs isten:(
2009. aug. 24. 20:38
 20/26 anonim ***** válasza:
63%
Hát igen..........ha lenne,segítene a helyesírásban.......R-go............
2009. aug. 24. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!