Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » 27 éves vagyok és soha nem...

27 éves vagyok és soha nem volt barátnőm. Isten eltiltott ettöl? Vagy esetleg úgy van vele, hogy ez nekem az életben nem jár?

Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 22:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ez a szabad akarat ez nagyon jó duma!

Bár mondjuk én nem vagyok vallásos!!

De megkérdezem a sok Istentisztelöt!

Mire mentek a szabadakarattal, ha nem adatik meg a lehetöség?

Ez ugyanolyan mint a jog! Jogod van boldogan élni, bárkinek joga van, csak lehetösége nincs rá!!

2009. júl. 4. 18:43
 12/19 anonim ***** válasza:

Továbbmegyek -> Lehet hogy Isten elött mindenki egyenlö, de ezen a földön sajnos NEM !

Mi ebböl a tanulság?

Ha boldog akarsz lenni, kerülj Isten elé, öt meg csak úgy érheted el ha meghalsz!!

De ha kinyirod magad, akkor a pokolba jutsz!!! Kész vicc, mindenképpen szolgálnod kell, aztán vagy jól jársz a végén, vagy jól átvertek és sütheted örökre!!

2009. júl. 4. 18:46
 13/19 anonim ***** válasza:

Hogy Al Pachinot idézzem abból a bizonyos filmböl:

"Nézd de ne érintsd!

Érintsd, de meg ne ízleld!

Ízleld, de le ne nyeld!"

....

2009. júl. 4. 18:50
 14/19 anonim válasza:
48%
elhiszed hogy isten le se sz×rja azt hogy egy hozzád hasonló szerencsétlennek van-e barátnője vagy nincs? jóég ember kapj már az agyadhoz!!!
2009. júl. 6. 17:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Miért nem fordulsz szakemberhez, egy asztrológushoz például, aki segít megvilágítani a korlátaidat?
2009. júl. 16. 14:04
 16/19 anonim ***** válasza:

A legtöbb előttem szólóval nem értek egyet. Te, ugye, Isten kezébe adtad az életed? Akkor csak bízd rá magad! Ő az egyetlen, aki tudja, mi az igazán jó neked. Az a célja, hogy minnél közelebb kerülj hozzá! Attól még, hogy 27 éves vagy, szerintem nem maradtál le semmiről. És remélem, hogy nem csak a szex az, amire vágysz. Ha Isten úgy akarja, akkor lesz barátnőd, sőt, aki talán a feleséged is lesz. Ne veszítsd el a hited!

És üzenem annak, aki az utca sarkokat és a k***ákat emlegette, hogy nem hiszem, hogy a kérdező kalandra vágyna...Javítson ki a kérdező, hogyha tévednék!

2009. dec. 21. 18:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Na találtál barátnőt?
2011. febr. 26. 22:01
 18/19 anonim válasza:
Ha egyszer is életedben volt már olyan, hogy találkoztál egy lánnyal, akitől a szokásosnál komolyabb jeleket kaptál és te nem léptél: akkor te b*sztad el...Mert a rendszer téged támasztott alá..hogy segítsen
2015. ápr. 28. 04:22
 19/19 világvége1 ***** válasza:
Teljesen véletlen.
2020. júl. 2. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!