27 éves vagyok és soha nem volt barátnőm. Isten eltiltott ettöl? Vagy esetleg úgy van vele, hogy ez nekem az életben nem jár?
Ez a szabad akarat ez nagyon jó duma!
Bár mondjuk én nem vagyok vallásos!!
De megkérdezem a sok Istentisztelöt!
Mire mentek a szabadakarattal, ha nem adatik meg a lehetöség?
Ez ugyanolyan mint a jog! Jogod van boldogan élni, bárkinek joga van, csak lehetösége nincs rá!!
Továbbmegyek -> Lehet hogy Isten elött mindenki egyenlö, de ezen a földön sajnos NEM !
Mi ebböl a tanulság?
Ha boldog akarsz lenni, kerülj Isten elé, öt meg csak úgy érheted el ha meghalsz!!
De ha kinyirod magad, akkor a pokolba jutsz!!! Kész vicc, mindenképpen szolgálnod kell, aztán vagy jól jársz a végén, vagy jól átvertek és sütheted örökre!!
Hogy Al Pachinot idézzem abból a bizonyos filmböl:
"Nézd de ne érintsd!
Érintsd, de meg ne ízleld!
Ízleld, de le ne nyeld!"
....
A legtöbb előttem szólóval nem értek egyet. Te, ugye, Isten kezébe adtad az életed? Akkor csak bízd rá magad! Ő az egyetlen, aki tudja, mi az igazán jó neked. Az a célja, hogy minnél közelebb kerülj hozzá! Attól még, hogy 27 éves vagy, szerintem nem maradtál le semmiről. És remélem, hogy nem csak a szex az, amire vágysz. Ha Isten úgy akarja, akkor lesz barátnőd, sőt, aki talán a feleséged is lesz. Ne veszítsd el a hited!
És üzenem annak, aki az utca sarkokat és a k***ákat emlegette, hogy nem hiszem, hogy a kérdező kalandra vágyna...Javítson ki a kérdező, hogyha tévednék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!