Van valakinek a Sátánnal vagy az"ördöggel" való találkozása? Istennel, Jézussal meg az egyéb szentekkel már hallottam sokat. Én nem ítélem el a Sátánnal való dolgokat, de erről nem hallani4
A Sátán legnagyobb trükkje az volt, hogy elhitette, hogy nem létezik. Idézet az Ördög ügyvédje c. filmből.
A Sátán nem jelenik meg patákkal, szarvakkal, mert minek?
Leéled langyos tevékenységeiddel az életed, és ez már bőven elég, hogy elkárhozz. Ilyen egyszerű, fiacskám.
"A világon nincs jó és rossz, gondolkodás teszi azzá."
Én egyszer álmomban láttam a sátánt, vagy legalábbis összerakott valamit az agyam (kétlábonjáró, állatias izomzat, fekete-vérvörös szín a domináns páros, jó nagy dög volt, de a 210-es ajtón befért, szarva is volt, szóval olyan gagyihorroros), elküldtem a csába, és elment:)
Nem hiszem, hogy létező lényként kellene Istent és Ördögöt kezelni: jó és rossz. Ennyi. Gondolkodj.
Nekem volt egyszer olyan élethelyzetem, ahol szerintem összetalálkoztunk. Mármint nem a főgonosszal, hanem egy démonjával. Egy este történt, ezért reggel azt hittem, csak álmodtam az egészet. Ahol aludtam, onnan kimentem a konyhába, ami egy ebédlő volt. Már ott volt az, aki szintén abban a szobában aludt. Mondta mennyire rossz éjszakája volt. Lépésről-lépésre, a legkisebb részletekig ugyanúgy emlékezett mindenre, ahogyan én. Egy papírra le is rajzoltuk az alakot, amit láttunk.
Amikor bejött a szomszéd szobában aludt fiú, megdermedt és csak nézte a papírt. Az éjszaka folyamán ő is látta.
Miközben ezt leírtam, négyszer rázott ki a hideg. Azokban a hetekben éltem át életem legmélyebb időszakát. Egyszerűen nem olyan élmények ezek, amiről az érintettek szívesen írnak, ezért nem olvashatsz róla sokat.
Másik probléma, hogy mindhárman elég racionális emberek vagyunk és nem tudjuk a mai napig elfogadni, hogy tényleg megtörténhetett.
Álmomban éreztem és beszélt hozzám olyan nyelven amilyet még soha nem hallottam.De sajnos több álmom is volt vele:A testvéremet mindenáron el akarta vinni.Árnyékként láttam de borzalmas érzés volt érezni a jelenlétét.Feldobott a plafonra és azt hittem kitépi a lelkemet.Még beszéltem is álmomban ,pedig jól tudjuk az álmainkat nem lehet irányítani ,de én üvöltöttem az Imádságot.És akkor megszólalt egy tekintélyes hang hogy :nem teheted meg !Ez valószínű Isten hangja volt mert felébredtem.Úgy sírtam mint egy kisgyerek.És ez nem vicc ez tényleg megtörtént velem.
Az ördöggel nem jó játszani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!