Más bolygókon Isten által teremtett értelmes élőlényeknek is ugyanúgy kell tisztelni őt, szót fogadni neki, mint nekünk itt a Földön?
# 19:
"Ez egy hoax, amit azóta számos forrás cáfolt már."
Lehet, nem néztem utána. Ha ezt tettem volna, akkor megneveztem volna a forrást is, mint általában.
Most sincs kedvem emiatt kutatni, annyira nem érdekel a téma. Ha viszont te bemásoltál volna egy linket a számos cáfoló forrás közül, egyből pontot lehetett volna tenni a téma végére.
Amúgy kár, ha tényleg hoax, mert igen érdekes és hasznos dolog lehetne. :)
arra szeretnék reagálni, hogy a növények nem élőlények, mert "megölték" őket az édenkertben
I Mózes 2:29
És monda Isten: Ímé néktek adok minden maghozó füvet az egész föld színén, és minden fát, amelyen maghozó gyümölcs van; az legyen néktek eledelül.
Itt csak a maghozó füvek és a gyümölcsök vannak említve, nem minden növény, pl a zöldségek sem. A zöldségeket, ha meg akarod enni, akkor a növényt meg kell ölni (az ehető rész a szár/gyökér, stb). Ha gyümölcsöt, vagy maghozó füvet akarsz enni, akkor nem kell semmit elpusztítani :)
Isten a növényekre is gondolt!
Amúgy egyetértek Berta Woosterrel és Péterrel, szerintem is lehetnek más bolygón élőlények
miert mi annyira szot fogadunk?
az emberen kivul minden teremtmeny tiszteli ISTENT egyedul az ember akit sajat kepere es hasonlosagarateremtett az szidja Ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!