Miért sajnálja Isten a kis emberektől a pénzt?
ez a tökéletes válasz! te nagy hívők sem tudjátok!
a kép amit belinkelt az utolsó válaszoló nem tudom mit tükröz,ennek semmi köze Istenhez,hanem pár jószívű ember összefogott,és segített az éhezőkön.
Isten senkitől nem sajnálja a pénzt. Ora et labora. Imádkozzál és dolgozzál. A hárítás tipikus éretlen lélekre vall. Nekem soha nem jutna eszembe Istent szidni, ha valami baj van. Összeszedem magam, és megkeresem a megoldást. És ettől lelkileg fejlődök. Isten pedig erőt ad nekem mindenhez.
A rinyálásra semmi szükség. De a kormányt az tényleg sggbe kéne rúgni....
hát hogy mi örökölhessük a Földet!!
Legyé' megelégedve, tartsd oda a másik orcád, szenvedj, majd halálod után fürödhetsz tejben-vajban.
Hiába, az uralkodók mindig megtalálták a módját, hogy kell befogni a "kisember" száját. Nemhiába lett államvallás a kereszténység Európában és Amerikában.
ezt a kérdést egyedül találtad ki, vagy a család segített?
...ha a családoddal nem beszéltél erről, akkor először is az öregekkel kezd a témát megbeszélni..
ha elzavarnak otthonról, ne lepődj meg...
Isten nem sajnál senkitől semmit, TE sajnálod saját magadtól, azért nincs több. :) Rajtad múlik minden. A te nyomorod, a te boldogságot.
Minden eszközöd megvan a sok pénzhez, csak tudni kell vele bánni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!