Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogy szülhet valaki szüzen?

Hogy szülhet valaki szüzen?

Figyelt kérdés

Van egy egyházi ének, most csak idézek: " Kit Mária szüzen szült Betlehemben..." Hogy szülhet valaki szüzen?

Vagy ez is csak amolyan mese?

2009. jún. 2. 17:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
79%
előző, ez is csak mese :) a víznek lehet, h a hőmérséklete megfelelő volt, de a többi értéke nem az a hímivarsejtek számára
2009. jún. 2. 19:28
 12/31 anonim ***** válasza:
70%

Létezik olyan, hogy a nő nem volt életében férfival, mégis terhes lesz. Úgy, ahogy House elmondta. Az egy létező dolog, csak hihetetlenül ritka. Én nem vonnám kétségbe, hogy Száz Máriával is ez történt, ha nem lenne az a pici bökkenő, hogy Jézus tudtommal pasi.

Azért, mert ha valaki "megtermékenyíti" saját magát, akkor CSAK lány gyermeket szülhet, hisz nincs férfi dns a petesejtben.

Szóval így szülhet valaki szűzen, és ez csak akkor igaz, ha lány születik. Ha fiú, akkor tuti pasi is volt a dologban. Úgyhogy Mária csak kamuzott a férjének, vagy legalábbis a hívőknek tuti.

2009. jún. 2. 19:42
 13/31 anonim ***** válasza:
73%

" Kit Mária szüzen szült Betlehemben..."

Lehet, hogy az idézet Jézusról szól. Jézus szűz volt, mikor megszületett... :D

2009. jún. 2. 20:24
 14/31 anonim ***** válasza:
93%

én úgy tudom, hogy vízben megmaradnak a hímivarsejtek, úgyhogy sztem meg együtt vettek egy közös fürdőt xD

az utolsónak: igazad van, erre még nem is gondoltam, pedig régebben egy ideig hittanra is jártam xD

2009. jún. 2. 21:02
 15/31 anonim ***** válasza:
54%
Mária félrek.rt, a férje meg bevette ezt a szentlelkes dumát, ennyi. Csodák NINCSENEK. A turulmadár is egy hasonló történetből származik, csak ott valamelyik vezérünk felesége lépett félre és találta ki hogy a turulmadár volt a hibás.
2009. jún. 2. 22:01
 16/31 anonim ***** válasza:
31%

" Kit Mária szüzen szült Betlehemben..."

Lehet, hogy az idézet Jézusról szól. Jézus szűz volt, mikor megszületett... :D

A válasz megírásának időpontja: ma 20:24

Válasz én úgy tudom, hogy vízben megmaradnak a hímivarsejtek, úgyhogy sztem meg együtt vettek egy közös fürdőt xD

az utolsónak: igazad van, erre még nem is gondoltam, pedig régebben egy ideig hittanra is jártam xD"

A válasz megírásának időpontja: ma 21:02

Van olyan,hogy valaki nem szűzen jön a világra az anyai méhből?

Nagy dilemmában vagyok.

Nem tudom eldönteni, hogy;

1 Miden ateista debil?

vagy

2. Minden debil ateista?

2009. jún. 2. 23:03
 17/31 anonim ***** válasza:
78%
szerintem egyik sem...én ateista vagyok, de nem hinném, hogy bárki debilnek gondolna....viszont ismerek keresztény debileket is (már kapásból a rokonságomból tudok mondani)
2009. jún. 2. 23:28
 18/31 anonim ***** válasza:
56%

"szerintem egyik sem"

Szerintem meg - a hozzászólásokat olvasgatva - mindkettő.

2009. jún. 3. 07:30
 19/31 anonim ***** válasza:
84%
18: 04-es! A Biblia szerint nem Mária adta be ezt a mesét Józsefnek, hanem egy angyal mondta el neki álmában...
2009. jún. 3. 11:56
 20/31 anonim ***** válasza:
57%
tudjátok, mit, akkor meg minden keresztény egy hiszékeny birka.... hogyha általánosítgatunk, akkor ne csak az egyik oldalra menjen
2009. jún. 3. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!