Szűzen akartam házasodni, de elbizonytalanodtam?
Most el akarod veszteni, vagy csak pettingelni akarsz, hogy szűz maradhass?
Mert első esetben szeretkezés az ajánlatos (főleg ha a párod is kívánja, és ne várd meg míg másnál kapja meg), a második pedig több mint a semmi, de nem az igazi. Egy fiúnak elég ha kielégítik orálisan, vagy kézzel, de van, hogy többet akar ő is, míg a nőnél ugyanez a helyzet áll fenn.
Egy könyvet tudok ajánlani: Linda Dillow: Érdemes várni kb 1500Ft
Érvek:
Mert Isten elpecsételt ajándéka vagy, akit csak a házastársa bonthat ki.
Nem sérülsz lelkileg (nem hagy el stb)
Ha szakítanátok, és más lesz a férjed, mindig előtted lesznek az emlékképek az együttlétekről
Ezek talán egyszerű semmit mondó indokok, de a könyv, sokkal jobban fejezi ki.
Ha valóban úgy érzitek, hogy egymásnak valók vagytok, akkor házasodjatok össze, ne húzzátok el, úgy nem lehet kivárni.
Én tiszteletben tartom, ha valaki így dönt, de azon kívül, hogy hát a vallás, még senki nem tudta megindokolni...
Ez az érv is elég gyenge, hogy más fog a szemed előtt lebegni, csak ha mégse szereted a férjed. Előző párom a büdös életben nem jutna eszembe olyan helyzetben, elvégre csakis arra figyelek, akivel vagyok.
A nevelésed visszatart, de az eszed és a szíved nem igazán. Gondold végig, mennyire lenne lelkifurdalásod, a családod hogy viselné, ha esetleg kitudódna, fel tudnád-e vállalni a dolgot. Csak ezért összeházasodni nagyon buta dolog lenne, mivel ugye válni megintcsak nem, aztán ha rájöttök, hogy mégse jó együtt, akkor szenvedtek életetek végéig?
De hidd el, semmi rossz nincs benne. De lelkiekben mindenképp állj készen rá. Viszont ha valamennyit megadsz egy pasinak, akkor egyre kevésbé fogja magát tűrtőztetni.
"ellenérvek nem érdekelnek, hallottam eleget. Mi az ami még belefér szerintetek? Köszönöm!!"
mivel nem akarsz hallani negatív véleményt egyet se, csak egyet tudok mondani:
Hajrá! mindenki a saját élményeiből tanul.
Szerintem
Attól, hogy nem hatol konkrétan be, csak pettingeltek (nem vagyok vallásos) ugyanúgy Isten akarata ellen való. Hiszen lát meztelenül, hozzádér, egyebek. Ennyi erővel akár le is fekhetsz vele, ami nem megvetendő már a te korodban. Úgyhogy, nyugi és engedj az ösztöneidnek.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!