Mit számít, hogy Isten létezik-e vagy nem?
Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 18:52
111/124 anonim válasza:
Vidiripi
Miért nem létezhet? Mi utal arra hogy nem létezik?
112/124 anonim válasza:
Tárgyi bizonyítást kérek!! Ennyi!
113/124 anonim válasza:
Te meg bizonyítsd be, hogy létezik Li Shen Liang, 1954-ben született. Hajrá!
Várom a jelentkezésed, hogy megtaláltad. Felölem használhatod a facebookot is.
114/124 anonim válasza:
Miert? Ki allitotta hogy letezik ez a pacak? Ha az elozo valaszolo ezt allitotta volna, akkor jogos lenne a keres. De mivel ti allitjatok, hogy van isten, rajtatok a bizonyitas terhe. Persze nem muszaj, az ovisok se tudjak bizonyitani, hogy letezik a husvetinyuszi... es milyen boldogok! :-D Sot megsertodnek, ha felveted, hogy ESETLEG nem is letezik a husvetinyuszi! Ilyenek vagytok.
115/124 anonim válasza:
Látod a pacákban se hiszel pedig létezik:) Azt hittem legalább 5 évesnél fejletebb vagy.
116/124 anonim válasza:
Meg mi van? A télapóval szakítottál?:) Most kitalált személyekkel dobálózol? Ezek köztudott kitalált dolgok. Ennyire nehéz felfogni? Húsvéti nyuszi nem létezikXD Hánny éves vagy kicsi lány?
117/124 anonim válasza:
"Látod a pacákban se hiszel pedig létezik"
Nem irtam sehol, hogy nem hiszek benne. Te nem tudsz olvasni? Milyen iskolaba jarsz, hogy irni megtanitanak, de olvasni nem? :-D
"Most kitalált személyekkel dobálózol?"
Honnan tudod, hogy kitalat? Van erre bizonyitekod? Szerintem isten is kitalat szemely, semmivel sem valosagosabb, mint a telapo, vagy a husvetinyuszi.
"Húsvéti nyuszi nem létezikXD"
nem irtam sehol, hogy letezik. Tanulj meg olvasni, es szoveget erteni! ikszdé....
118/124 anonim válasza:
Kedves döncike nem baj. Ettől még nem lettél okosabbXD ikszdé... Olyan vagy mint egy kisgyerek mikor felállítja a tanár feleltetni és kerülöd a kérdést, mert NEM tudod. Ülj le egyes!:D
119/124 anonim válasza:
Egy embert nem tudsz megtalálni....... Akkor nem is létezik? Bizonyítsd, hogy létezikXD Na hajrá! Mi az? Nem megy? jajjajjaj
120/124 A kérdező kommentje:
A kérdés nem az,hogy létezik-e. És Döncike egy jó tanács ha egy hülyével állsz le vitatkozni akkor egy idő után nehéz megkülönböztetni ki kicsoda és felesleges is.
2012. febr. 21. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!