Ti komolyan elhiszitek Ádám és Éva történetét?
Engem elborzaszt, hogy itt a hívők komolyan hisznek ebben a "megtörtént" esetben. Még az hagyján, hogy Isten földből gyúrt két embert, hasonló más mitológiában is előfordul.
De hihetetlen, hogy némelyek mennyire komolyan veszik a fa-kígyó-bűn sztorit! Úgy beszéltek róla, mint egy SuperBowl döntőről amit a helyszínen többszázezren, egyenes tévéadásban meg többmillióan láttak, s a többi milliárdok is értesültek róla az újságból, meg megnézték felvételről. Viszont ti készpénznek veszitek ezt a kétes hitelességű sztorit, ami egy dolog, de életetek és személyiségetek talán legmeghatározóbb panelévé teszitek.
"Figyeljetek már! Miért olyan van annyi közös dolog az élőlényekben? Miért nincsenek ötvenméteres, sós vizzel táplálkozó élénknarancs piramis alakú élőlények? Mert a Kreátor nem volt kreatív? Miért hasonló sejtekből épülnek fel az élőlények?"
Van szemed. mellyel látsz, van füled, mellyel hallasz, van nyelved, mellyel ízlelsz, vannak érzéseid, tud fájni egy elmúlás, tudsz örülni, tudsz tapintani. Nem volt kreatív? Te mit tudsz csinálni, vagy mid van, mit nem úgy kaptál volna?
Annyi közös dolog az élőlényekben? Én még nem kirándultam soha moszattal, biztos, hogy jó társaság lennénk egymásnak, ha már annyi közös van bennünk?
Tudtad, hogy genetikailag (amit nem hiszek) nagyon közel vagy egy sertéshez? Szerintem azért ne vacsizzatok együtt.
23-as!
Olvasd el Dániel könyve 4. fejezetét. Vagy költözz ki a disznók közé, egyed, mit ők esznek, beszélgess velük és csináld nap mint nap, amit ők. Biztos, hogy csak az ego és a lakhely, ami más?
Az emlősök és az ember egy napon lettek teremtve a hatodik napon.
A gyíkok és a madarak egy napon lettek teremtve az ötödik napon. Mit csodálkozol, hogy hasonlítanak?
Bocs, lehet az én hibám is, de eltértünk a főtémától.
Tehát engem ez esetben nem a teremtés érdekel, hanem a bűnbeesés (vagyis inkább bűnbeEJTÉS, mivelhogy szándékosan csőbe lettek húzva és nem a kígyó-ördög-sátán által).
Engem idegesít ez a az-első-emberpár-bűnbeesése-miatt-mi-is-csak-elátkozott-porbancsúszó-szerencsétlenek-vagyunk.
Szóval lehet, hogy ti elátkozott porbancsúszó szerencsétlenek vagytok, de én nem.
"Engem idegesít ez a az-első-emberpár-bűnbeesése-miatt-mi-is-csak-elátkozott-porb
ancsúszó-szerencsétlenek-vagyunk.
Szóval lehet, hogy ti elátkozott porbancsúszó szerencsétlenek vagytok, de én nem."
Sem én, sem akiket ismerek hívők, nem érzik magukat ilyennek. Nekem csodálatos életem van. Az Úrral. :-)
A porbancsüszást, pontosabban a hason csúszást és a por evést a kígyó kapta, tehát magadat nem is kell így érezned.
A férfi azt az átkot kapta, hogy munkával kell megkeresnie a mindennapi betevőt. A nő, meg hogy fájdalommal szűl, és epekedik a férje után, aki uralkodik rajta.
Ezt tesszük nap, mint nap, ebben az átokban élünk, azaz nem kell porban csúszó valakinek képzelned magadat, jogos, hogy nem is így érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!