Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha van Isten, miért tartja be...

Peruccsia kérdése:

Ha van Isten, miért tartja be a fizikai és egyéb természeti törvényeket?

Figyelt kérdés

Tehát miért nem teremt egy százkilométeres hegyet? (hiszen csak max 15 lehet gravitációs okokból) Csakúgy poénból miért nem koccantja össze a Jupitert a Szaturnusszal? (a bolygókra gondoltam, nem az istenekre :))

Miért nem festi rózsaszínre az eget? Miért nem teremt százméter magas szörnyeket? (ez sem lehetséges biológiailag) Miért nem dobál le ötszáz tonna kenyeret az éhezőknek? Miért olyan sivár a világűr? Szerintem véletlenül alakult ki az élet a Földön, de tudom hogy ennek nagyon alacsony a valószínűsége, épp ezért olyan sok a lakatlan égitest. Ha van Isten, miért nem népesíti be ezeket? stb-stb

Tehát azt veszem észre, hogy senki sem hágja át ezeket a természeti törvényeket, pedig megtehetné ez az illető...

2012. jan. 1. 20:10
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
52%
Isten nem egy lény!!! Nem csinál semmit. Nem köt fogadásokat, nem koccant, nem poénkodik. Az emberi elme korlátoltsága az oka annak amit az emberek neki tulajdonítanak. A Bibliával kezdve: nincs beleírva, hogy lektorálta: Isten. Emberek írták. Nevelési, világnézeti, befolyásolási szándékkal, és 2000 éve bejön nekik...
2012. máj. 5. 23:23
 32/32 anonim ***** válasza:
52%

Isten embereken keresztül kommunikál velünk, egymás útjába sodor bennünket jó vagy rossz értelemben, időben, térben. Reagál a döntéseinkre, én legalábbis így tapasztalom.

Prófétákat küldött, és küld még ma is, akiket mi már nem veszünk észre.

2012. máj. 5. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!