Hogyan lehet kikeresztelkedni ha római katolikus vagyok?
Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 17:40
21/23 wolfyka001 válasza:
Mint a kereszténység anno áldozatául esett gyerek szintén legalább ezt a minimális jóvátételt keresem hogy töröljenek a nyilvántartásból. Akaratom ellen lettem egy olyan szekta része ahol valami erőszakos istent szolgáltak még erőszakosabb követői majd a mai utódaik áldják a nevüket. Nem akarok olyan közösség tagja lenni semmilyen formában amely népeket írtott ki és tudósokat gyilkolt meg pusztán azért mert ellenkezett az általuk elfogadottakkal. A keresztény egyháznak megvolt a maga holokausztja mégsem tiltott jelkép a kereszt. És ez a gyülekezet mondja hogy ez a béke egyháza. A gyomrom forog mikor valaki azt mondja katolikus vagyok, mivel az annyit tesz hogy elfogadom ezeket az eszméket. Pfúj...
22/23 devil_inangel válasza:
23/23 anonim válasza:
Kikeresztelkedni sehogy. Viszont ha még nem bérmálkoztál, akkor a keresztséged érvényes a református és az evangélikus egyházban is, ha azokba át akarsz térni, csak konfirmálnod kell. Amíg nem bérmálkoztál vagy konfirmáltál, addig bármelyik vallást választhatod a háromból hited szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!