Mi igaz abból az okult legendából hogy a piramis élesíti a borotvát? Másik kérdés: mekkorák voltak a Kheposz piramist borító minőséges csiszolt mészkő borító lapok?
Engem nagyon bosszantanak ezek a legendák:
Foglalkozik valaki azzal hogy az okultizmus körébe tartozó legendákat megvizsgálja. és megálapítja van e meg mennyi valóságalapjuk?
megnéztem a miosz rombolók piramisról szóló részét a youtubon.
szemmel láthatóan jobb állapotba volt a gyümölcs, sajt, tej amelyet a piramis váz alól vettek ki pár hét után mint a kontrol darabok.
a fém darabkák elektromiszkópos nagyitásán is látszott hogy a piramis alól kivett darabok sokol rendezetebb struktúrájúak mint a kontrol darabok.
A mitoszrombolók szerény kisérlete is bizonyitja hogy a piramis alakzatnak komoly hatása van az élő és élettelen anyagnra egyaránt.
Jó lenne komolyabb kisérletekkel is igazolni ezt az érdekes fizikai-biológiai jelenséget.
a mitoszrombolók vicces módon nem tudtak felülkerekedni előitéleteiken. bemagyarázták maguknak hogy nem láttak semmi különbséget.
nekem a piramisokkal kapcsolatba vannak kérdéseim
és megkérném a tisztelt ,,hivŐket" hogy inkviziciós hajlamaikat máshol éljék ki.
Ha valoami visszariasztja az embereket a hittol az a fafeju fundamentalista fanatizmus, de errol ebben a kérdésben egy szót sem akarok vesztegetni.
kérdéseim megismételve:
milyen súlyúak, méretűek a piramist boritó kövek?
milyen erŐ hata piramison belül, vannak e erre komoly hipotézisek, a dedós úfó meséket persze ne vegyük már komolyan.
Sok piramisokról szóló könyvet olvastam,egyikben sem említik a borotvát,a zsilettpengét annál sürübben.Nem mindegy,borotvának a kés alaku alkalmatosságot nevezik.
Különben én kipróbáltam nyers hussal a dolgot és müködött,csak nagy pontossággal méretarányosnak kell lenni a piramisnak és a tájolás is lényeg.
Az viszont nem fér a fejembe,hogy miért olyan világrengetően fontos a lapok mérete.Ha megtudod a választ,mit kezdesz vele?Kész a piramisod,de nem tudod burkolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!