Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi igaz abból az okult legendá...

Izidorkata kérdése:

Mi igaz abból az okult legendából hogy a piramis élesíti a borotvát? Másik kérdés: mekkorák voltak a Kheposz piramist borító minőséges csiszolt mészkő borító lapok?

Figyelt kérdés

Engem nagyon bosszantanak ezek a legendák:

Foglalkozik valaki azzal hogy az okultizmus körébe tartozó legendákat megvizsgálja. és megálapítja van e meg mennyi valóságalapjuk?

2011. dec. 25. 21:55
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

megnéztem a miosz rombolók piramisról szóló részét a youtubon.

szemmel láthatóan jobb állapotba volt a gyümölcs, sajt, tej amelyet a piramis váz alól vettek ki pár hét után mint a kontrol darabok.

a fém darabkák elektromiszkópos nagyitásán is látszott hogy a piramis alól kivett darabok sokol rendezetebb struktúrájúak mint a kontrol darabok.

A mitoszrombolók szerény kisérlete is bizonyitja hogy a piramis alakzatnak komoly hatása van az élő és élettelen anyagnra egyaránt.

Jó lenne komolyabb kisérletekkel is igazolni ezt az érdekes fizikai-biológiai jelenséget.

a mitoszrombolók vicces módon nem tudtak felülkerekedni előitéleteiken. bemagyarázták maguknak hogy nem láttak semmi különbséget.

2011. dec. 28. 12:47
 22/26 A kérdező kommentje:

nekem a piramisokkal kapcsolatba vannak kérdéseim

és megkérném a tisztelt ,,hivŐket" hogy inkviziciós hajlamaikat máshol éljék ki.

Ha valoami visszariasztja az embereket a hittol az a fafeju fundamentalista fanatizmus, de errol ebben a kérdésben egy szót sem akarok vesztegetni.

kérdéseim megismételve:

milyen súlyúak, méretűek a piramist boritó kövek?

milyen erŐ hata piramison belül, vannak e erre komoly hipotézisek, a dedós úfó meséket persze ne vegyük már komolyan.

2011. dec. 28. 12:54
 23/26 A kérdező kommentje:
hol lehete utánna járni hogy mekkorák voltak a piramist borító minőséges mészkőlapok?
2011. dec. 29. 11:55
 24/26 A kérdező kommentje:
vannak mesék és tények: a tények kevésbé érdeklik a mesék szintjén hívő embereket.
2012. jan. 3. 11:01
 25/26 anonim ***** válasza:

Sok piramisokról szóló könyvet olvastam,egyikben sem említik a borotvát,a zsilettpengét annál sürübben.Nem mindegy,borotvának a kés alaku alkalmatosságot nevezik.

Különben én kipróbáltam nyers hussal a dolgot és müködött,csak nagy pontossággal méretarányosnak kell lenni a piramisnak és a tájolás is lényeg.

Az viszont nem fér a fejembe,hogy miért olyan világrengetően fontos a lapok mérete.Ha megtudod a választ,mit kezdesz vele?Kész a piramisod,de nem tudod burkolni?

2013. jan. 10. 06:33
 26/26 anonim válasza:
Igaz, hogy nagyon későn válaszolok, de az nem legenda, hogy a piramisokat fehér mészkőlapokkal burkolták, hiszen Háfré piramisán részben még láthatók ezek a mészkőlapok.
2016. júl. 20. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!