Szerinted mi történik 2012-ben?
Sziasztok!
Azt sajnos nem tudhatjuk biztosan, hogy mi fog történni 2012-ben, de a világvégében én személy szerint nem hiszek.
A magyar államcsőd azonban nem kizárt sajnos
Egyik kommentelő azt írta, hogy ő 2012-ben 365-ször fogja kiverni az f...át, én ennél sokkal hasznosabb/értelmesebb tevékenységet is el tudok képzelni, mondjuk az önkielégítéshelyett keres egy párt magának, és azzal csinálja 365-ször, ha már annyiszor akarja csinálni, de a szexen kívülmás is van a világon szerintem.
Üdv: 29/L
Hát a válaszokból az tünik ki, hogy nem sokan gondolkodnak és veszik komolyan a dolgokat. Én személy szerint megvagyok győződve arról, hogy nem fog elpusztulni a Föld, azt viszont biztosan tudom, hogy a megélhetés egyre nehezebb lesz. Hiszen már most ez tapasztalható, évről évre drágább minden.
Viszont engem a biblia győz meg arról, hogy a föld megfog maradni és nem fog elpusztulni, hiszen a Prédikátor 1:4 írja " a föld időtlen időkig megmarad". Viszont jó azt a kérdést feltenni, ha a föld megmarad, kik fognak élni rajta?
Ha szeretnétek megtudni a választ, akkor nyugodtan írjatok?
# 47/48-nak!
Nem vagyok próféta, csak mivel rendszeresen olvasom a Bibliát, ezért tudom azt hogy mi fog történni a Földel és a rajta lévő emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!