Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A cölibátust tett papok...

A cölibátust tett papok önkielégítenek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 23:59
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
84%
igen ha tagadják akkor is
2011. nov. 4. 00:18
 2/39 A kérdező kommentje:
haha:D én tudtam!
2011. nov. 4. 00:24
 3/39 A kérdező kommentje:
és eljárnak bulizni???
2011. nov. 4. 00:24
 4/39 anonim ***** válasza:
51%
El biza... Coronitába...
2011. nov. 4. 01:28
 5/39 anonim ***** válasza:
97%
Elvileg nem. De ki tudja? Biztos van olyan, aki igen, de azért szerintem amelyik ezt komolyan veszi, abban van annyi állhatatosság és önfegyelem, hogy kibírja enélkül. Most ezt nem azért mondom, mert én személy szerint egyetértek a papi cölibátussal, csak egyszerűen számomra nem elképzelhetetlen, hogy valaki komolyan veszi a vallását és a hivatását, és betartja az arra vonatkozó szabályokat.
2011. nov. 4. 09:34
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem, akkor meg "bűnös álmaik" lesznek.
2011. nov. 4. 11:35
 7/39 anonim ***** válasza:
59%

Az vagyok, akinek itt eltűnt a hozzászólása: nyilván nem találta valaki kellően áhítatosnak az Egyház iránt. De akkor közelítsük meg más oldalról:

A kérdés: "A cölibátust tett papok önkielégítenek?"

Az én kérdem: "A rendszer, amely elrendeli a cölibátust, elnézi a gyermekek szexuális zaklatását? "

Na tessék.

2011. nov. 4. 13:06
 8/39 anonim ***** válasza:
64%
Kedves utolsó. Nem hiszek a turbómagyar cionizmusban. Én abban hiszek, hogy a Keresztény Egyház mára a saját hülyesége miatt vesztette el az emberek bizalmát. Hogy is hihetnék másban, mikor a saját elsőáldozásomat pénztől tették függővé ( és így a későbbi házasságomat is). Lőni is a parókián tanultam meg!... Rosszabbnál rosszabb papot is annyit láttam, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni.
2011. nov. 4. 18:36
 9/39 anonim ***** válasza:
31%

én nem vagyok pap, de cölibátusban élek már egy ideje.

önkielégítést nagyon ritkán végzek, amikor gyenge pillanatomban megkísértenek a vágyak.

2011. nov. 4. 18:37
 10/39 anonim ***** válasza:
75%
Szóval nekem ne PAPOLJON áhitatos Egyházról. Vitát pedig nem nyitok ezen.
2011. nov. 4. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!