Miért önkielégítenek az állatok, ha ők egyébként csak fajfenntartás miatt szexelnek?
Most ezt honnan vetted? talán a kutyád lesz*pta magát vagy mi?
Vagy csak én nem hallottam még ilyenről?
Nos, akkor íme egy példa. Az én kiskutyám LÁNY, még is fiú párzási pózban ment rá az egyik nagy plüssmacimra, egészen élvezésig. Élvezés... onnan gondolom hogy az volt, hogy elfáradt, szuszogott, a nemi szerve és a macim lába nedves volt. Két nap múlva fel kellett tennünk a macit a szekrény tetejére a sarokból, mert folyton rá járt. Na akkor ezt miért csinálta??? Mái napig nem értem. Azóta nem próbálkozik semmi másnál és nem is csinálja.
Amit én tudok, az az, hogy a kutyáknál az efajta közeledés egymás felé a dominancia jele, főleg nőstényeknél, de egy macin mit akart Ő dominálni?:S
13:57-es-hez szólok!
Amihez nem értessz, ne szólj hozzá! Nem tudom akkor mi lenne a véleményed, ha a kan kutyád ott hagyná a spermáját a kispárnádon. de nyugodtan kérdezd meg állatorvostól, hogy van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!