Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hívők! Miért van az, hogy a...

Hívők! Miért van az, hogy a hívők között csak olyan van, akit nem bántalmaztak gyerekkorában?

Figyelt kérdés

Ha tényleg van Isten, miért nincs olyan gyerekkorában pl szexuálisan zaklatott ember, aki hisz benne???

vagy akit rendszeresen vertek és aláztak?

Csak azok hívők, akik keveset, vagy egyáltalán nem szenvedtek az életben???

2011. szept. 27. 17:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ahogy írták, vannak sokan.

Én is az voltam, el is jutottam odáig hogy levágtam a saját farkam az önkielégítés miatti pokoltól való félelem miatt. Igen, keresztény hitről beszélünk.

Az egy más kérdés, hogy "apám" volt az, aki annyira megnyomoritott, hogy még ezt is képtelen voltam kivédeni.

Én mostanra megátkoztam az isten nevét azokért a dolgokért amiken át kellett mennem.

Átkozott az a nap amelyen megszülettem.

Átkozott az a nap amelyen megtértem (a hit gyulekezeteben).

Átkozott minden nap amelyen nem tagadtam meg az isten romlott nevét.

Kijelentem hogy az isten szelleme démon.

És kijelentem hogy az isten a gonoszság forrása.

Átkozott az isten, aki itt tart ebben a földi életben.

Többször próbáltam öngyilkos lenni de tul nagy bennem az életösztön. Nem tudom megtenni a végső lépést.

El van valami basva a letezesben alapjaiban. Úgy gondolom az istenben van a probléma kulcsa.

Mindig is sejtettem hogy valami nem stimmel, amikor a gyulekezetbe kellett járni, félelemtől megnyomoritva. De nem mertem fellazadni hiszen akkor pokolra jutok! Most is félek a pokoltól de többé nem uralkodik rajtam.

Abban fogok reménykedni hogy talán valami más van mint a biblia istene. Mert azt megtagadom. Vagy hátha nincs isten.

2017. jan. 4. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!