Egyenrangúak vagyunk Jézussal (! )?
Szia!
Jézus Krisztus - a Biblia szerint - az ember teremtője és alkotója. Ugyanakkor Jézus letette az isteni hatalmát és dicsőségét, és emberi testet vett fel hozzánk hasonló természettel. Rövid időre tehát Jézus valóban egyenrangúvá vált az emberrel, hogy a Megváltója lehessen.
Miután azonban elvégezte a megváltói munkáját, az Atya feltámasztotta és visszaadta az isteni hatalmát és dicsőségét.
Egyébként Isten gyermekének tekint téged, ezért is vállalta a megváltást.
Üdv. Péter
"Mert a ki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát, az nékem fitestvérem, nőtestvérem és anyám." Máté12:50
"A ki közületek nem bűnös, az vesse rá először a követ."..."Azok pedig ezt hallván és a lelkiismeret által vádoltatván, egymásután kimenének a vénektől kezdve mind az utolsóig; és egyedül Jézus maradt vala és az asszony a középen állva."..."Én sem kárhoztatlak: eredj el és többé ne vétkezzél!"
Ő bűntelen, kinek "joga lett volna az első kőhöz, másnak nem, de ő sem kárhoztatta az asszonyt. Te bűntelen vagy, ki egyenrangú Krisztussal?
Ezen felűl te a mennyei Atyának az akaratát teljesíted?
üdv: én lászló
Ján 1:12 "Valakik pedig befogadák őt, hatalmat ada azoknak, hogy Isten fiaivá legyenek, azoknak, akik az ő nevében hisznek;
Ján 1:13 Akik nem vérből, sem a testnek akaratából, sem a férfiúnak indulatjából, hanem Istentől születtek."
Csak akkor válhatunk Isten fiaivá, ha újraszületünk víztől és Szellemtől, és az Isten akaratát cselekedjük.
1Thess 4:3 Mert ez az Isten akarata, a ti szentté lételetek, hogy magatokat a paráznaságtól megtartóztassátok;
1Pét 4:3 Mert elég nékünk, hogy életünk elfolyt idejében a pogányok akaratát cselekedtük, járván feslettségekben, kívánságokban, részegségekben, dobzódásokban, ivásokban és undok bálványimádásokban.
1Ján 2:17 És a világ elmúlik, és annak kívánsága is; de aki az Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké.
" A világmindenség része a táncos .Ámen .
Aki nem táncol , nem tudja mi történik . Ámen
Most ha követed táncomat , magadat látod bennem , aki beszél ..
Te , aki táncolsz , figyeld meg , mit csinálok , mert az Ember szenvedélye a tiéd , melyet én szenvedek .
Mert te semmiképp nem értheted szenvedésedet ,
Hacsak nem küldött az Atya hozzád , mint Logoszt ..
Tanulj meg szenvedni , és képes leszel nem szenvedni " Jézus
"Ha tudjátok , kik vagytok , olyanok lesztek , mint én ." Jézus
A gnosztikus evangéliumból van az idézet ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!