Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha van Isten, , merre találom? :D

Ha van Isten, , merre találom? :D

Figyelt kérdés

Annyian mondják h létezik meg stb.

Egy ember sem tudja bizonyítani létezését!!!

Én úgy vélem,hogy jó pár ezer évvel ezelőtt azért találták ki az egészet,hogy jól meggazdagodjanak a Biblia eladásából...

2011. szept. 1. 14:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
61%
Én elolvastam a Gyűrűk urát megismertem benne Frodót akkor most ő is létezett?
2011. szept. 3. 12:55
 22/30 anonim ***** válasza:
52%
A megismerés személyes megtapasztalást jelent. Ha neked Frodó válaszol az imáidra és kijelentést tesz szívedben....khm akkor alapíts új vallást. A frodizmust. Csak nehogy fradizmusnak higgyék az emberek és fociklub legyen belőle....
2011. szept. 3. 21:00
 23/30 anonim ***** válasza:
71%
Neked Isten válaszol az imáidra?
2011. szept. 3. 21:02
 24/30 anonim ***** válasza:
60%
Nekem igen....miért, neked nem?
2011. szept. 3. 21:11
 25/30 anonim ***** válasza:
Eddig még soha.
2011. szept. 3. 21:15
 26/30 anonim ***** válasza:
49%
Lehet, hogy nem jól csinálsz valamit. Isten vezet téged, ha kéred és akarod. Ha nem érdekel a kereszténység, olvasd el az Alkimistát.
2011. szept. 3. 22:49
 27/30 anonim ***** válasza:
47%

Isten lélek, nem anyag, a szívedben találhatod meg, ha az tiszta és csöndes. Vele kapcsolatba lehet lépni. És az ima nem azt jelenti, hogy beadod a listát a kéréseidről. Az ima kapcsolattartás. Elmondhatod neki a legbelsőbb dolgokat, amiket senkivel nem tudsz megbeszélni, a legbelsőbb vágyaidat, amiket még kérni is alig remélsz. És aztán ha figyelsz, meglátod, reagál. Lehet, hogy nem úgy, ahogy te várod, más módon, vagy másfelől, de érkezik a válasz...

És Isten nem csak a Bibliában, vagy a templomban van jelen, hanem igazából mindenhol. Adok egy tippet: kelj fel hajnalban, sétálj ki egy dombra és nézd meg a napfelkeltét. Én ott mindig megtalálom. Meglátod majd: ilyen gyönyörűség nem létezhet csak úgy magától, véletlenül...

2011. szept. 4. 16:38
 28/30 anonim ***** válasza:
61%

Egyébként, Darwintól miért könnyebb elhinni egy elméletet, mint olvasni egy több ezer éves könyvet? Darwin sokkal inkább akarhatott meggazdagodni a könyvkiadásból mint anno azok az emberek, akiket ezért valóban üldöztek.

És lehet hogy emberi ésszel nem lehet felfogni azt, amit a teremtésről ír a Biblia, de az valamivel "logikusabb", hogy a semmiből jött egy nagy robbanás, és a semmiből lettünk érző, tudattal rendelkező lények?

2011. szept. 7. 23:33
 29/30 anonim ***** válasza:

Egyébként miből gondolod, hogy a modern genetikával és biokémiával kapcsolatos kutatások eredményeit valaki azért hiszi el, mert valaki írt róla egy könyvet valamikor régen? Nem igazán látom az összefüggést.

Amúgy a vallásod is pont azt mondja, hogy a semmiből lettünk ilyen lények, szóval nem látom hol az ellentmondás...

2011. szept. 7. 23:52
 30/30 anonim válasza:
Hogy hol találod Istent?? Hát a Facebook-on!!!
2011. szept. 17. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!