Lerí a kérdésedből, hogy még nem vagy elég érett Isten befogadására, így feleslegesen szállnék veled vitába, észérvekkel, vagy próbálnék hatni rád. Idővel megérted majd, addig is nem árt művelődnöd egy kicsit.
2011. szept. 1. 14:47
3/30 anonim válasza:
Még néhány hónap, de lehet hogy csak nap vagy hét és meg fog látogatni téged is.
Sokkal a vallás kialakulása után még nem volt könyvnyomtatás, az csak az 1400-as években kezdődött (Gutenberg János neve remélem rémlik valahonnan). A Biblia akkoriban csak az egyházaknál a templomokban volt meg, és kézzel másolták. Nem hiszem, hogy valaki 2000 éves befektetést tervezett volna...
2011. szept. 1. 14:53
5/30 anonim válasza:
Örök vita. Valaki hisz, valaki nem. Ha békén hagyom azokat akik nem hisznek, akkor te miért provokálsz másokat? Éretlen vagy ehhez, igaza van az előttem szólónak..
2011. szept. 1. 14:55
6/30 anonim válasza:
utolsó mondta jól, én sem hiszek benne mégis békénhagyom azokat akik hisznek benne..
2011. szept. 1. 15:00
7/30 anonim válasza:
Nincs isten...Charles Darwin bebizonyitotta,hogy nincs isten...
2011. szept. 1. 15:00
8/30 anonim válasza:
Soha nem foglalkozott Istennel. Szóval hagyjuk ezt a hülyeséget.
2011. szept. 1. 15:01
9/30 Sághegyi Csaba válasza:
Vége az évnyitónak, és valaki itt akarja levezetni nyűgösségét, hogy suli van.
2011. szept. 1. 15:01
10/30 anonim válasza:
Isten benned van, nem nagy ördöngősség megtalálni, csak az nem találja, aki nem is akarja :D
"Én úgy vélem,hogy jó pár ezer évvel ezelőtt azért találták ki az egészet,hogy jól meggazdagodjanak a Biblia eladásából..."
khm az első keresztények általában nem jól meggazdagodtak hanem kínhalált haltak a római keresztényüldözés során... szal nem hiszem, hogy anyagi okokból találták volna ezt ki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!