Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogy fért be az a rengeteg...

Hogy fért be az a rengeteg állat Noé bárkájába?

Figyelt kérdés

Elvileg minden állatból kettőt vitt magával. Elefánt, orrszarvú, medvék nem pár kilógramm. Panda maci, koala maci két másik kontinensen él, hogyan szedte őket össze?

Oroszlánokat mivel etette és a tigriseket, vagy arra is vitt külön állatokat? Kígyók és csúszómászók? Ezek etetése nem 1-2 kiló húst emészt fel.

És mindegyik pár túlélte, egyik sem pusztult el, mert ha igen, akkor hogyan szaporodtak, nem halt ki a faj...

2011. aug. 28. 22:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor az állatvilágban elég belterjes a szaporulat.

Nagyon komoly beltenyészetünk van.

2011. szept. 4. 12:32
 22/28 anonim ***** válasza:
70%
Olvastam az egyik hozzászóló légköri nyomás központú válaszát. Barátom a fizika könyvet kellett volna olvasnod,de látom azt kevésbé forgatod pedig kellene mert a válaszod RÖHEJES.
2011. szept. 4. 12:37
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor még nem volt WinRAR, csak ŐsWinRAR. Abba tömörítette őket az öreg.

A tömörített fájlt nevezé az Úr Bárkának. És így lőve nagy özönvíz, de a Microsoft-ot sajnos nem sikerülé elmosnia a föld színéről...

2011. szept. 4. 19:55
 24/28 anonim ***** válasza:
77%
szerintem nem rarba, hanem LOLba tömörített.
2011. szept. 4. 20:22
 25/28 anonim ***** válasza:
77%
Ja igaz..:) Azért mentek be baLOLdalról az állatok xDDD
2011. szept. 4. 21:40
 26/28 norbi vagyok válasza:
100%
noé volt az első, aki trollfizikát használt.
2011. szept. 17. 10:08
 27/28 norbi vagyok válasza:
vagy mózes? hmm nem tudom pontosan
2011. szept. 17. 10:08
 28/28 anonim ***** válasza:
53%

Sehogy nem fért be, mert csak mese az egész!!! A biblia is mese, és semmit nem kell belőle elhinni, mert mindent megcáfol, a fizikát,kémiát,biológiát,stb!!

Einstein azt mondta, és ez igaz:"Az univerzum és az emberi butaság határtalan,viszont az elözőben nem vagyok biztos!"

2012. febr. 24. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!