Szerintetek, akkor hogyan lettek?
Figyelt kérdés
Azoknak az embereknek szánom a kérdést, akik szerint nem létezik evolucio. Ugye a Bibliában Ádám és Éva fehérek voltak. De akkor honnan a fenéből kerültek elő a négerek és az ázsiaiak? Evolucio? Neeeem. Akkor mi más?2011. júl. 19. 14:22
21/23 anonim válasza:
"Érdekes látni, ahogy a hívők egyik kezükkel tagadják a mutációk létezését, a másikkal pedig ezzel támasztják alá a saját nézeteiket."
Milyen "hívőkről" beszélsz? Lehet, hogy nem a valóságot támadod, hanem valamiféle hiszékenységet? Én még nem hallottam olyan hívőről, aki nem ismerte volna el a (túlnyomórészt káros) mutációk létezését. Az más kérdés, hogy a ma létező fajok közötti átmenetet ezzel bizonyítani nem lehet, hiszen korlátozott plaszticitás figyelhető csak meg.
22/23 Sághegyi Csaba válasza:
Én ugyan hívő keresztény vagyok, de másra mutatnék bizonyítékként. Genetikai tény, hogy egyetlen ősanyától származik a teljes emberiség. "Mitokondriális Évának" nevezik az ősanyát. Az egyes fajok változása (így az emberé is) nem meglepő. Alkalmazkodás. Ez valóban tudományos tény, ami viszont nem bizonyítja a makroevolúciót.
23/23 Hubai válasza:
uram isten:D és a gólya hozta a gyerekeket nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!