Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Annyira felháborított a...

Annyira felháborított a múltkor amit a spektrumon láttam. Téged nem idegesít/botránkoztat meg?

Figyelt kérdés

na szal valamelyik nap láttam a spektrumon a világ legszigorúbb szüleiben vagy miben az egyik családot és mesélték, hogy a gyerekek nem hallgathatnak olyan zenét amit szeretnek, a szülők ellenörzik hogy mi a szövege és ha már 1 szó nem tetszik akkor törlik, mellesleg tudják a netes jelszavaikat, és ellenörzik a leveleiket, internetes fiókjaikat az sms-eiket és megrögzött, vak, csőlátású keresztényt nevelnek belőlük. ja és olyat is mondtak, hogy ha meghallja az egyik gyerekük hogy csúnyán beszél valamelyik gyerek akkor elájul, mert olyan korban van.. hát én ettől annyira elborzadtam, hogy hihetetlen hogy így neveljenek gyerekeket. én sajnálom őket :/

nem mondom hogy eresszék őket szélnek de azért ez???!!!

2011. júl. 8. 14:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Az utolsó 2 hozzászóláshoz: a dalokról annyit,hogy egy emberi lény elsősorban a zenére koncentrál, a szöveg már másodlagos. A zene érzelmeket közvetít és vált ki a hallgatókból, függetlenül attól, hogy énekelnek-e benne, vagy nem, angol, kínai vagy akár magyar nyelven.

Vissza a főtémához: volt egy ideje a Music tv-n egy hasonló műsor. Itt gazdag és agyonkényeztetett amerikai tiniket küldtek a világ különböző országaiba, a mongol pusztától a dél-amerikai dzsungelig. Kb. 1 hétre. Nagyon durva helyzetekben találták magukat, pláne, mikor dolgozni kellett, pl. dél-amerikai indián törzsnél kenut vontatni vagy más bennszülötteknél összeszedni a napi élelemadagot a dzsungelben. Meg hát, ugye, kényelem, luxus nuku... De minden esetben pozitív volt a végkifejlet és a "deportált" tinik megváltozva tértek haza.

Jó lenne tudni, hogy ezek tényleg valós történetek, vagy színészek és statiszták játsszák el, megírt forgatókönyv szerint...Az én tippem inkább az, hogy hiteles, mert sok jelenet igen őszintének tűnik. Nem hiszem, hogy ez afféle "Mónika show" vagy "The Osbournes".

2011. júl. 17. 00:23
 22/23 anonim ***** válasza:
Hülye műsor hülyéknek....
2011. júl. 19. 02:02
 23/23 anonim válasza:
81%
Utolsó, te ennyire meg tudod ezt mondani? Látszik, hogy egy fogyatékos vagy! Gondolom minden kérdésre, ilyen válaszokat írsz, és ezért vagy 50%-os. -.-
2011. aug. 30. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!