Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Annyira felháborított a...

Annyira felháborított a múltkor amit a spektrumon láttam. Téged nem idegesít/botránkoztat meg?

Figyelt kérdés

na szal valamelyik nap láttam a spektrumon a világ legszigorúbb szüleiben vagy miben az egyik családot és mesélték, hogy a gyerekek nem hallgathatnak olyan zenét amit szeretnek, a szülők ellenörzik hogy mi a szövege és ha már 1 szó nem tetszik akkor törlik, mellesleg tudják a netes jelszavaikat, és ellenörzik a leveleiket, internetes fiókjaikat az sms-eiket és megrögzött, vak, csőlátású keresztényt nevelnek belőlük. ja és olyat is mondtak, hogy ha meghallja az egyik gyerekük hogy csúnyán beszél valamelyik gyerek akkor elájul, mert olyan korban van.. hát én ettől annyira elborzadtam, hogy hihetetlen hogy így neveljenek gyerekeket. én sajnálom őket :/

nem mondom hogy eresszék őket szélnek de azért ez???!!!

2011. júl. 8. 14:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ez tudod a spektrumos Maonikasó. Azért van, hogy nézd és élvezd, hogy háboroghatsz. Komolyan azt hiszed, hogy ezeket a jeleneteket természetes szereplőkkel, természetes szituációban veszik fel? Az ott látható szereplők színészek.

Persze ne érts félre, én anno például ha nyílt rá lehetőségem megnéztem Maónikát, csak nem estem abba a tévedésbe, hogy ott valós problémákat akarnának oly bőszen megoldani.

2011. júl. 12. 02:57
 12/23 A kérdező kommentje:
sajnos ez tényleg igaz :/
2011. júl. 12. 11:17
 13/23 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Én nem ismerem ezt a filmet/magazint, vagy nem tudom, micsodát, de tényleg szörnyű, amit leírtál.

Mi ez tulajdonképpen: dokumentumfilm, magazinműsor? Mikor van, vagyis milyen időpontban, és hetente hányszor lehet ezt a sorozatot látni?

Üdv: 29 éves lány

2011. júl. 12. 15:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Ez egy olyan sorozat, amelyben eleven fiatalokat beraknak egy szigorú családba, és folyton kamerázzák őket, mit tesznek, hogyan hat rájuk a fegyelmezés, meg e változnak meg ilyesmi. Szóval egész nap kamerázzák őket hogy hogy viselkednek az adott szigorú családban. Van mikor keményen fellázadnak meg ilyesmi. Ez igen, ez egy dokumentumfilm szerűség, ott helyben kamerázzák ezeket, semmi kamu nincs benne. Nagyon kemény ez az eset amit a kedves kérdező leírt, én biztos megcsapkodnám ezeket a vallásos elmebetegeket, jól bezáratnám őket 20évre. Tönkreteszik a saját gyerekeik életét is...
2011. júl. 12. 16:36
 15/23 A kérdező kommentje:
a spektrumon megy asszem minden hetkoznap este hettol, de ez nem 100%
2011. júl. 12. 18:48
 16/23 anonim ***** válasza:

Ilyen állatok meg hogy lehetnek? Hogy tehetnek ilyet, hogy fiatalokat beraknak szigorú családokba, és meddig vannak ott?

Ezeket a srácokat/csajokat fizetik ezért, vagy mi?

Üdv: a 29 éves lány

2011. júl. 12. 19:39
 17/23 A kérdező kommentje:
nem fizetik, a szuleik kuldik oda angliabol, mert hogy mien rosszak es hogy tapasztaljak meg a szigort, csak h a legtobb helyen az elmebetegseget tapasztaljak...
2011. júl. 12. 21:38
 18/23 anonim ***** válasza:
Eléggé gáz szitu... Egy osztálytársam(keresztény suliba járok) mondta, hogy berakott rihannát, erre az apja tök rühösen bemegy, és elveszi a telefonját, és hogy csak jazz számokat hallgathat :/
2011. júl. 16. 11:18
 19/23 anonim ***** válasza:

Igen? És a Nagy Liberális Angol Állam hogy engedi azt meg, hogy gyerekeket külföldre küldjenek számukra teljesen idegen családokhoz?

Ha ezt az angol állam támogatja, akkor képmutató barmok, mert fennhangon hirdetik a liberalizmust, közben az emberi jogokat tökéletesen sárbatiporják.

A rossz gyerekeket javítóintézetbe kell rakni, ahol hozzáértő nevelőknek kell őket megnevelni, ha már a szüleiknek nem sikerült.

Utolsó, sajnálom az osztálytársadat. Mondjuk olyan zenét tényleg ne hallgasson, amiben egy szótagot imsételnek egy egész számon keresztül, mint pl. az ahülye szám, amelyben azt éneklik az egész szám alatt, hogy gerappa, gerappa, és ezt ismételgetik ezerszer, meg olyan zenét se hallgasson, amelyben káromkodnak, de amelyben valami értelmes szöveg megy, azt simán hallgathatná.

Angol számokat sztem csak akkor van értelme hallgatni, ha az ember ért angolul, és érti, amit az előadó énekel.

Üdv: 29/L

2011. júl. 16. 11:46
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem senkinek nem kéne megtiltani, hogy olyan zenét hallgasson amit szeret.

Utolsó hozzászóló: attól hogy valaki nem ért vagy csak kicsit ért angolul, az miért ne hallgathatna angol nyelvű zenét? Le is lehet fordítani, és utánanézni, miről szól. Amúgy meg hidd el, milliók hallgatnak angolszász zenét, nyelvtudás nélkül, nem csak a magyarok...

2011. júl. 16. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!