Miért jobb körülmetélni, mint rendszeresen megmosni?
Szerintem nem jobb. Egyébként is meg kell mosni akkor is, ha körül is van metélve.
Csak valaki szerint így még egészségesebb, már ha csupán az egészségügyi oldalát emeli ki.
Nézd, ennek nagyrészt vallási gyökerei vannak, émde az az érdekes, hogy a vallási gyökerek is a higiénés szempontokra vezethetők vissza. Egysébként nagyon sok kultúrában ma is "divat" tömegesen metélni a srácokat egy adott korban, ill. nemrég futott át a kezemen pont egy friss tanulmány, hogy mivel ezáltal mindig száraz a makk, sokkal-sokkal kisebb a különböző szexuális úton terjedő betegségeket elkapni, azaz nehezebben telepdnek meg a baktériumok, gombák.
Hát én elég sok magyar srácot is ismerek akik vagy eleve kiskoruktól metéltek, vagy nagyobb korban akarták, különböző okokból, halllottam olyat is, hogy mert a bnőjének jobban tetszett vagy a srácnak tetszett úgy jobban. Na egy a lényeg, hogy a tudomány szerint is jóval higiénikusabb, aztán más kérdés persze, kit mi izgat fel jobban, kinek mi tetszik ....
Egy biztos: ha metélt vagy, jóval kevesebb a fertőzésveszély. Na most ha nagyobb korban csinálják, akkor ahogy hallom , elég sok idő telik el, mire rendesen megszokod úgy is a szexet stb, állítólag teljesen más, viszont akiket ismerek, még egyik se bánta meg.
Na és akkor túl mindezeken, én pl. beszéltem erről elég sok lány haverommal, és túlnyomó többségben az volt a véleményük, hogy "tök sexy" :-)
én meg azt olvastam a lányoktol hogy többnyire nem tetszett nekik az uj fazon és ha nem csalingálsz el sok kur vához akkor nem nagyon kapsz el semmijeen betegséget és ha rendszeresen tisztálkodsz maradhat rajta a bür
sokkal izgisebba lányoknak azt mozgatni
Jó, akkor te azt olvastad, én meg elég sokkal személyesen beszélgettem erről ... az egy dolog, hog yén magamon se csináltatnám meg, de akkor is ez az igazság, nekem ezt mondták.
Hát aztán hogy kinek mi az izgatóbb, az meg igen szubjektív kérdés ...
Külön hozzátenném:
a körülmetélés nem vátja ki a rendszeres megmosást, de való igaz, hogy nehezebben telepednek meg rajta a nemi úton terjedő betegségek. A kis naiv válaszolónak üzenem, hogy nem csak az örömlányoktól lehet nemi betegséget összeszedni!
Külön jópont a metélteknek: a metélt hímvesszőn nem él meg a HPV vírus, ami köztudottan a méhnyakrákot okozza. Ezért a méhnyakrák előfordulása a "körülmetélt" országokban nagyon csekély.
Ja, lány voltam, körülmetélt férjjel, tapasztalatokkal mindkét fajtából.
nekem az a meglátásom, hogy azok a nők szokták azt mondani, hogy ez rossz dolog, meg felesleges, akik sose láttak még ilyet közelről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!