Mit szóltok ahoz hogy növekedik az ateisták és az agnosztikusok száma viágszerte? Ti mit gondoltok erről?
Andalúzia nagyon szép, rengeteg mór emlék van. De amit a katolikusok még véghezvittek azóta, még jobban lélegzetelállító.
Lehet, hogy a középkor koszos, sötét, beteges volt. De nemcsak az araboknak köszönhetjük a jólétet. Tudtommal már az ókori Rómában a mai korhoz hasonló csatorna és vízhálózat kiépítése megoldott volt. A római utak a mai napig tökéletes állapotban fennmaradtak, és még manapság sem tudunk olyan utakat készíteni. Mindenki tiszta, ápolt volt. Ugyanez mondható el az ókori Görögországról is.
A legnagyobb hatalom, pedig Babilónia, ez sem tartozott éppen a muszlim valláshoz...Virágzott a kereskedelem, tisztaság, fejlett kertépítészet, építészet stb.
"De amit a katolikusok még véghezvittek azóta, még jobban lélegzetelállító."
Mert csak át kellet nevezni az utcákat, tereket, meg volt tudomány, amit hasznosíthattak. De ugyan akkor a szabad parasztoktól elvették a földjeiket, és jobbágyokat csináltak belőlük.
"Lehet, hogy a középkor koszos, sötét, beteges volt. De nemcsak az araboknak köszönhetjük a jólétet."
Persze hogy nem. De előrébb voltak, mint az európaiak.
"Tudtommal már az ókori Rómában a mai korhoz hasonló csatorna és vízhálózat kiépítése megoldott volt."
Meg nyilvános wc-k is voltak, amiket nem paravánozták el egymástól. Lehetett egymással, meg a járókelőkkel beszélgetni "menet" közben.
jé rájöttem hogy én agnosztikus vagyok. köszönöm! :D
hát azért van mert kinyílt a világ, az emberek nem csak azt látják hogy a kis közösségükben mindenkinek van A vallása és az a biztos és egyetlen igazság. szerintem ez jó dolog.
Azt, hogy egyre több a sehonnai bitangember.
Hatott a libeláris nevelés, nincs értelme semminek, csak fogyasszatok. Taps a sokasodó bunkóknak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!