Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Most mit tegyek, bemártsam a...

Most mit tegyek, bemártsam a papunkat?

Figyelt kérdés
Tavaly voltunk a helyi katolikus pappal egy nyári túrán, ami több napos volt, és a túra egy lány tagjával feltűnően jóba volt a pap, éjjel pedig egy sátorban is aludtak. Szinte biztos, hogy viszony volt köztük, mit tegyek, megbotránkoztam teljesen?(!)
2011. jún. 6. 21:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Ugyan már, inkább kisfiúkat molesztáljon?
2011. jún. 6. 21:21
 2/13 anonim ***** válasza:
44%
Előzőnek igaza van. A cölibátus elavult és értelmetlen intézmény, és inkább egészségesen élje ki a szexualitását a pap (mert ez a testének igénye, amit nem tud visszaszorítani). Bár én vagyok olyan kancsó, hogy bemártanám, mert poén lenne. :D
2011. jún. 6. 22:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Amit itt leírtál, az csak gyanú. Nem gyanúsíthatsz senkit egy feltételezés alapján, bizonyítékok nélkül. Akkor az csak pletyka és vádaskodás.

Kérdezd meg a papotokat, hogy mit tegyél egy olyan helyzetben, amikor sejtesz valakiről egy helytelen tettet, de nincs rá bizonyíték. Ha azonban igazad van, szeretnéd, hogy az a valaki befejezze vétkét. Aztán a választ alkalmazd rá. Dávid - Nátán példáján.

manju

2011. jún. 6. 22:29
 4/13 napietus ***** válasza:
100%
manjuval értek egyet. ha nem igaz, akkor az alaptalan vádaskodással őt is és magadat is kellemetlen helyzetbe hoznád. ha nem azok, akkor meg neki kell lépnie...
2011. jún. 6. 22:46
 5/13 anonim ***** válasza:
52%

irigykedsz? miért akarsz rosszat nekik?

nekem az a nagyon furcsa, h az egyház elítéli, ha egy papnak nővel van kapcsolata, de a pedofil búza papjaikat azokat meg keményen mosdatják, és próbálják eltussolni az ügyeket.

örülj, h nem egy 10 éves ministránsfiúval aludt együtt.

2011. jún. 7. 13:16
 6/13 anonim ***** válasza:
60%
hagyd szegényt,jusson már neki egy kis p*nci,elvégre férfiból van ő is.megbotránkozni nem azon kell,hogy egy férfinak viszonya van egy nővel,úgy gondolom,ez az egészséges.itt magával az egyházi eszmével van gond.
2011. jún. 7. 16:47
 7/13 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ne hagyja "szegényt". Ő döntött úgy hogy nem kell neki p, akkor meg tartsa is be a szemétláda! Ha meg nem, akkor legalább ne ilyen szemét módon élje ki magát!

Mártsad be és kérj alapos vizsgálatot!

2011. jún. 7. 20:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor nem mérte fel jól a helyzetet,hogy mire vállalkozott,amikor papnak ment.....
2011. jún. 8. 09:32
 9/13 anonim ***** válasza:
73%

Most minek?

Nem biztos.

2011. jún. 8. 14:56
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
mondcsak, ezt tanítja az egyházad? Beköpni senkit nem szabad!Én nem vagyok vallásos, de akkor is egy férfinak joga van ehhez, és lehet rég megbánta, hogy keresztény pap lett,nem ő a hibás!Férfiból van!Te meg ne a mások dolgával fogllkozz, hanem próbálj jól viselkedni!Az lett volna a ciki, ha fiuval csinálja, na az a természetellenes!Nem illik beköpni!Árulkodós vagy?Vedd tudomásul, hogy lehet hogy történt valami, majd ha jónak látja elmondja, ha nem, akkor nem! Ne akard tönkretenni mások életét!
2011. jún. 9. 08:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!