Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hívők! Mi a véleményetek a...

Hívők! Mi a véleményetek a keresztény antiszemitizmusról?

Figyelt kérdés
Vagy legalábbis azon antiszemitákról, akik kereszténynek nevezik magukat. Ha érdekel valakit, kotorászok az internetről videókat és oldalakat, amik alátámasztják ennek a létezését.
2011. máj. 30. 11:50
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Keresztény antiszdmita? Ez milyen betegség? Tehát Krisztus-követő zsidógyűlölő? Aki nem látja a teljes ellentmondást, az nem tudja miről beszél.
2011. jún. 2. 04:28
 32/33 A kérdező kommentje:

Vannak ilyenek. Ugyan a megtért zsidókat szeretik, de szerintük a zsidók tehetnek mindenről. De pl. ott van az üldözési mániás Atyaég1 a jutúbról. Egy az egyben elhiszi a cion bölcseinek jegyzőkönyvét (pedig csak a cár csináltatta, mert szerintem féltette a hatalmát és pont kapóra jött egy olyan nemzetség, akik kereskedésből élnek meg sok rémhír keringet róluk (pl. vérvád)), és ugyan nem mondja ki szó szerint, hogy zsidók, de lehet érteni. Aztán meg jöttek a durvább dolgai (ateisták cseszegtetése, áltudományos nyelvészet, minden dolog elhiszése). Talán eleinte még elhittem, de akkor még nem találkoztam az összeesküvés-elmélet fogalmával, de rég túlestem a zsidózáson.

Ha valaki még mindig kézpénznek veszi a jegyzőkönyvet:

[link]

2011. jún. 2. 16:58
 33/33 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Értelek én téged. A kérdésed alá írt kiegészítéssel értek egyet: "Vagy legalábbis azon antiszemitákról, akik kereszténynek nevezik magukat."

Igen, itt van a kutya elásva! Sokan takaróznak hamisan a "keresztény" = "Krisztus-követő" címmel, de sajnos hiába.

2011. jún. 2. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!