Miért szólják le az emberek a sátánizmust?
Én emiatt nézem le
Ezen sátánizmus lényege az egyén fontossága, a létezés és az élet tisztelete a felsőbb hatalmak helyett; az egyént tekinti önmaga istenének.
A híúság a főbűnök egyike amelyből a többi is eredeztethető.
Mellesleg az ember társas lény, nem véletlenül emberpárt teremtett az isten!
"Mellesleg az ember társas lény, nem véletlenül emberpárt teremtett az isten!"
és a melegek?:D
Pár!
az neked mit jelent?
nekem azt, hogy kettő
Emberpár
Két ember
Nemekről szó sem volt ;)
Egyébként amíg az embert nem űzték ki a menyországból, addig nagyon szaporodásról sem volt szó.
Pedig azért furcsa lenne ha egy nő meg egy férfi nem kefélne.
Azért, mert alapvetően hülyék.
Kezdjük ott, hogy ha nem hisznek Istenben és a Bibliában, akkor nyilvánvalóan nem hisznek a Sátánban sem - akkor meg mitől sátánisták? Nyilván én sem nevezem el Odüsszeusznak a gyerekem, ha tudom, hogy az emberek alapvető műveltségében nem fér bele, hogy mindent ismerjenek, ezért hülye következtetéseket vonnak majd le a névből - ha mégis így nevezem, akkor meg tudjak rá.
"Tégy úgy másokkal, miként ők tesznek veled"
Istennel vagy anélkül - esendőek vagyunk, hibázunk és tévedünk. Ha mindenki úgy viselkedne a másikkal, ahogy más vele, sosem lenne vége az örökös sértődésnek, bosszúnak, és félreértésekből eredő gyűlölködésnek.
"Sátán a bűnösnek nevezett dolgokat hirdeti, mert ezek vezetnek a testi, szellemi vagy érzelmi kielégüléshez."
Ez pedig nagy tévedés. 7 milliárd embert sosem fog ugyanaz boldoggá tenni.
Mert látták ezt a filmet:
http://www.youtube.com/watch?v=Ri2dggP018A
Amit hithű sátánisták csináltak pont olyanok akikről linkeltél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!