Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Istentől volt-e vagy nem az...

Tamás321 kérdése:

Istentől volt-e vagy nem az új Izrael állam létrejötte?

Figyelt kérdés
Hit Gyülekezetesek válaszát nem várom!!!
2011. máj. 6. 18:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Jézus azt mondta,hogy minden hatalom felülről van,a vezetők is csak azt tehetik meg,amit Isten megenged.Szóval valósznű,hogy nem hiperszuperextrahvők írták alá,akkor lenne szerintem Istentől való (csak mert Istentől valónak ált. azt mondjuk,amit oda-vissza megimádkoztunk és Isten biztosított felőle,hogy ok).Ugyanakkor ez benne van Isten tervében,ahogy az első válaszoló is írta( és úgy látom,te is ismered a jelenéseket) meg kellett történnie...
2011. máj. 11. 18:17
 22/25 anonim ***** válasza:
Jah és NEEEEEM vagyok hites! :D (utolsó válaszoló voltam)
2011. máj. 11. 18:18
 23/25 A kérdező kommentje:
Hát ezt be kell látni, vagyis hogy minden hatalom Istentől lett elrendelve és meg kellett lenniük. Ez a politikai vezetőkre, állomokra igaz lehet. De egyúttal igaz lehet a vallási vezetőkre és hatalmakra is. Hiszen azoknak is meg kellett lennük. Állítólag Babilonnak a Biblia a hamis vallások összességét nevezi. És ez is le van írva, hogy létrejön. Pedig a hamis vallások nem lehetnek Istentől. Így a történelem alakulását, benne a vallásokkal Isten a maga céljaira fogja felhasználni és előre tudja, mi hogy alakul itt a földön.
2011. máj. 14. 14:05
 24/25 vitéz gyuri válasza:

Herzl Tivadar (aki írta "A zsidó állam'-ot, mint programot,vigyázat!nem Izrael!) 1880-as években kijelentette a cionisták kongresszusán,hogy "létrehoztam a zsidó államot". Továbbá: "az én programom gyarmati program". Ezt írta Cecil Rhodes-nak, a fajüldöző Dél-Afrika létrehozójának és kért tőle támogatást, ill. programot.

Azaz kolonializmus programja a jelenlegi Izrael Állam alkotmánya is.

Ez érdekében megcsinálták az I. és II. világháborút, stb.

Egész világon egyedül az Izrael Állam alkotmányában van úgy megfogalmazva, hogy az állam a zsidók állama. Aki ott élő éppen nem zsidó, vagy félzsidó, stb., az nem bírhat teljes jogú állampolgárságot.

Akkor Istentől van-e a modern Izrael Állam (valójában Juda), miután az Ószövetség lezárult, és az Újszövetség szerint a salamoni templom kárpitja kettészakadt, láthatóvá vált a mindenkitől elzárt Legszentebb Szentély, azaz megsemmisült, vagy a Fénythozótól, azaz Lucifertól?

2011. nov. 4. 22:35
 25/25 anonim ***** válasza:

A mai Izrael államot geopolitikai érdekekből hozták létre

és ha már nem lesz rá szükség

geopolitikai érdekekből fogják felszámolni.

Ezen gondolkozzatok el!

2013. ápr. 12. 01:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!