Jehova tanúi a világvége eljövetele részetekre miért jó?
Kedves Előző
Remélem tudatában vagy annak, hogy a szerelmed nem lehet más mint pusztán plátói???
A kérdezőnek:
Nekem masszív ellenkampányom volt itt már a jt-kal, persze dugába dőlve minden igyekezetem, miután nem tudnak választ adni bizonyos tanításaikra, csak a mellébeszélést, és Isten nevében lévő átkozódásokat írtak. Persze hiszem, hogy nem a "megfelelő" jt-val beszéltem. Köztük is van szerintem nagyon Isten félő, jámbor, szolgája Istennek.
Csak azt furcsálom a kérdésedben, hogy azt mondták, hogy nyugodtan adakozz. Ez nem szokásuk, és véleményem szerint tanításukkal ellentétes. Ha ez valóban megtörtént, nem tartom kizártnak, hogy csalókkal volt dolgod. A Jehova Tanúi NEM kérnek, NEM gyűjtenek pénzt "hirdető körútjuk" során.
Kedves utolsó válaszolók!
Ha megismerkednétek a Biblia szavával, tudnátok, hogy Krisztus egyházát Jézus mint vőlegény-menyasszony kapcsolataként mutatja be. A menyasszony Isten kiválasztott, megtért népét jelképezi. Ha azt írja valaki, hogy Krisztus az ő szerelme, akkor nem az evilági szerelmi kapcsolatra gondol, hanem Krisztus által fémjelzett kapcsolatra.
Sziasztok
ma 18:10-
Nekem ajánlhatnál néhány gyülekezetet.
Azt írod menekülni kell - de hová?
Mennyire vagy fiatal, hogy az öregkort már nem akarod megélni? (Pedig megéled, értelmezd Malakiás 4.5-öt, ha hiszel a Bibliában és gondolkodj el)
Azért várom a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!